|
16.05.2022 23:58

Як виглядає зблизька обличчя 55-річної Ольги Сумської: перестала користуватися косметикою та дивує молодістю

Українська акторка Ольга Сумська зачарувала мережу новим фото. Артистка зараз знаходиться в Києві, тож вона вирішила показати фанатам, як у травні квітне столиця.

Акторка Ольга Сумська зараз знаходиться у Києві. Від початку повномасштабної війни, яку розв’язала росія на території України артистка залишалася у столиці. 24 лютого — перший день вторгнення — вона зустріла у Дніпрі, коли приїхала на гастролі, однак того ж дня повернулася додому.

Практично щодня Ольга виходить на зв’язок із шанувальниками в особистому блозі, який зараз нараховує 737 тисяч користувачів мережі. Тут Сумська ділиться не лише важливою інформацією щодо ходу війни в Україні, а й розповідає, як вона сама разом із родиною проживає всі ці дні. Нещодавно акторка вирішила показати кадри квітучого Києва, адже саме в травні столиця буквально розквітає.

“Київ. Травень. Кожна квіточка, кожне дерево таке дороге і миле серцю. Торкаюся ніжних пелюсток квітучої яблуні, бузку, кульбаби, каштану і думаю про те, що я щаслива ПРОСТО бачити це і надихатись. Господи, дякуємо тобі за цю красу. Віримо в нашу перемогу!” — зазначила Сумська.

Особливо підписникам Ольги сподобалося перше фото в каруселі, на якому була зображена сама акторка. Користувачі мережі зазначили, що, не зважаючи на свій вік, 55 років, та не простий час, Сумська виглядає просто чудово та молодше за свій справжній вік.

  • “Яка ж ви красуня. Милуємося!”;
  • “Ви сама, як квіточка, така красива”;
  • “Ви дуже молодо виглядаєте! Просто неймовірні”, — пишуть користувачі мережі.
Ольга Сумська помолоділа

Нагадаємо, що 27 лютого на 89 році з життя пішла мама Ольги та Наталі Сумських Анна Іванівна Сумська. Її похова 1 березня в одній могилі з чоловіком на Байковому кладовищі.

Наталя і Ольга Сумські з мамою