Ольга Сумська показала, як виглядала 30 років тому: висока чорноброва красуня – справжня україночка

Легендарна українська акторка Ольга Сумська активно веде сторінку у соціальних мережах, де регулярно ділиться з шанувальниками цікавими фото зі свого творчого та особистого життя. Цього разу зірка пригадала початок кар'єри та виклала архівні кадри, зроблені 30 років тому.

Ольга Сумська зіграла свою першу роль в кіно у 1983-му. Вона втілила образ Панночки у “Вечорах на хуторі біля Диканьки”. Зараз за її плечима вже десятки різних і цікавих ролей, кілька почесних нагород та звання народної артистки України. З роками майстерність Ольги продовжує зростати, чого не можна сказати про її зовнішність. У свої 55 акторка виглядає карколомно – вона може похвалитися обличчям без жодної зморшки, навіть без втручань пластичних хірургів.

Якнайкраще це доводять архівні фото знаменитості, колекцію яких вона щойно поповнила. Так, в Інстаграмі Ольги Сумської з’явилася серія чорно-білих світлин зі зйомок кінострічки “Йордань”:

“У характері людини є три золотих якості: терпіння, почуття міри та вміння мовчати. Іноді в житті вони допомагають більше, ніж розум, талант і краса… 90-ті роки… Зйомки фільму “Йордань”, – підписала публікацію артистка.

Варто зазначити, що фанати звикли до Ольги-блондинки, а в молодості вона була чорнобровою і мала довгі темні коси. Це ледь не єдине, що змінилося у зовнішності Сумьскої – майже не змінилася. Ось як коментують знімки підписники зірки:

  • “Яка ж ви гарна! І наче молодша донька на вас тут схожа”;
  • “Це ви? Спершу подумала, що це Аня!”;
  • “Ви дуже гарна жінка”;
  • “Краса не меркне”;
  • “Незабутня епоха “плівкового” кіно…”;
  • “Чесно? Я подумала, це ваша молодша донька. Ви дуже схожі”.
Шанувальники вважають, що Ольга Сумська виглядає зараз так само, як і 30 років тому
Ольга Сумська здивувала фанатів фото з молодості

Зазвичай фанати вбачають зовнішню схожість Ольги з її старшою дочкою Антоніною Паперною, але і молодша спадкоємиця Анна Борисюк з віком все більше нагадує знамениту матір. До речі, вони обидві пішли по її стопах та продовжили акторську династію Сумських.

Ольга Сумська з доньками
Ольга Сумська з доньками Антоніною Паперною і Анною Борисюк

Схожі статті