|
19.05.2022 18:59

Як виглядає перший чоловік Лялі Фонарьової, від якого вона пішла до Вакарчука, а він її кинув: впливовий стиліст

Шлюб Святослава Вакарчука і Лялі Фонарьової розпався у минулому році. Дізнайтеся, як виглядає її перший чоловік, від якого вона пішла від музиканта.

Ляля Фонарьова і Святослав Вакарчук познайомилися ще в студентські роки, коли музикант ще був нікому невідомим парубком. Згодом Ляля поїхала на навчання до Англії, де вивчилася на стиліста, встигла вийти заміж і народити доньку Діану. Після повернення в Україну вона стала іміджмейкером багатьох українських виконавців, в тому числі й гурту “Океан Ельзи”.

Робочі стосунки Фонарьової і Вакарчука переросли в романтичні. Співак багато пісень присвячував коханій, яка стала для нього музою і натхненням. Більше 20 років пара була разом, однак у 2021-му несподівано для фанатів фронтмен “Океан Ельзи” повідомив, що їхні шляхи розійшлися. Причин артист не називав, але згодом з’ясувалося, що у нього народився син від іншої жінки.

Як виглядає перший чоловік Лялі Фонарьової, від якого вона пішла до Вакарчука,

Скандал з розлученням роді прокоментував знайомий пари, продюсер Євген Рибчинський. Він заявив, що Вакарчук зобов’язаний Лялі усім:

“Дружина власника салонів, модного, перспективного і впливового стиліста. Коли Ляля пішла від Тарасюка до Вакарчука, багато хто пожав плечима, бо тоді це був дивний вибір”.

Як виглядає перший чоловік Лялі Фонарьової

До Вакарчука Ляля пішла від свого законного чоловіка Володимира Тарасюка, відомого українського стиліста. У його студії створювали сценічні образи для Ірини Білик, Андрія Данилка, “НеАнгелів”, “Другої ріки” та за іронією долі “Океану Ельзи”.

Як виглядає перший чоловік Лялі Фонарьової, від якого вона пішла до Вакарчука,

У пари залишилася спільна донька Діана, яку після розлучення Фонарьової і Тарасюка Вакарчук виховував як рідну.