|
19.05.2022 23:11

Дмитро Гордон — окраса Дня вишиванки: зірка підкорив національним образом з віночком та різнокольоровими стрічками

Знаменитий український журналіст Дмитро Гордон потішив співвітчизників кумедними знімками до Дня вишиванки. Що саме утнув зірка, дізнайтеся в нашій статті.

Відомий український журналіст Дмитро Гордон прославився не тільки завдяки своєму професіоналізму, але й відмінному і дещо специфічному почуттю гумору. На його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram можна знайти безліч причин посміятися, адже зірка обирає саме такий спосіб взаємодії зі своєю аудиторією. День вишиванки не став виключенням, тож Гордон приберіг для своїх фанатів дещо неймовірно смішне.

Дмитро Гордон — окраса Дня вишиванки

Так, логічним було-б поділитися зі своїми підписниками класичною сімейною фотографією, на яку він зі своєю дружиною Олесею Бацман постав би у вишиванках. Саме такий традиційний формат обирає більшість зірок. Але не Дмитро!

Знаменитість вирішив трохи по потішитися, і постав перед публікою у вишитій сорочці, яку акомпанували різнокольорові стрічки та віночок. На тлі цих атрибутів видніється ідеальна лисина Гордона, яка виблискує на сонці.

Вся справа в тому, що головний убір був одягнений на жінку, яка стояла позаду журналіста. Імовірніше за все, це дружина Олеся, яка ніжно склала свої руки на плечі чоловіка. Оптична ілюзія виявилася вельми цікавою та гідною уваги.

Варто відзначити, що у період війни Дмитру вдається піднімати настрій та бойовий дух співвітчизників. Кожного дня він оприлюднює різноманітні відео, які були створені у російській федерації, та висміює їх з усім талантом та вмінням поставити іншу людину у безглузде становище. Хоча варто відмітити, що з російськими пропагандистами такого робити і не варто, адже вони самі прекрасно можуть впоратися з цим завданням.