Дмитро Гордон вперше показав свого батька, на якого схожий як дві краплі води: “Тату 85. Дякую йому за мене”

Найвідоміший український журналіст та інтерв'юер Дмитро Гордон вперше показав свого батька, якому виповнилося 85 років. Підписники зірки в мережі захоплені феноменальною схожістю родичів за винятком зачіски – тато Дмитра навіть на дев'ятому десятко може похвалитися шевелюрою.

За плечима Дмитра Гордона численні інтерв’ю з відомими особистостями різної величини, починаючи від депутатів і чиновників та закінчуючи акторами, письменниками і співаками. Попри те, що сам журналіст випитує у своїх гостей найпотаємніші таємниці їхнього життя, про своє особисте не дуже розповсюджується. Однак іноді радує шанувальників сімейними фото, на яких позує з найріднішими.

Дмитро Гордон і його друга дружина Олеся Бацман
Дружина Дмитра Гордона Олеся Бацман, з якою він регулярно викладає спільні фото

Цього разу в Інстаграмі Дмитра Гордона з’явилася світлина з його батьком Іллею Яковичем. І син, і тато позували в доволі офіційних образах – у сорочках та піджаках в клітинку. Обидва усміхнені і щасливі.

“Моєму тату сьогодні 85 років. Дякую йому за мене! Дай Боже, щоб ми всі якомога довше залишалися дітьми!”, – підписав кадр знаменитість.

До привітань іменинника з такою круглою датою приєдналися багато зіркових друзів Дмитра, а також його численні шанувальники, які звернули увагу на схожість батька й сина – як дві краплі води:

  • “Дуже схожі!”;
  • “Дмитре, з іменинником вас! Здоров’я і многая літа вашому татові! Він щаслива людина, може пишатися своїм сином”;
  • “Одне обличчя”;
  • “А ви схожі з татом, Дмитре, наче дві краплі. Тільки в тата волосся побільше”;
  • “Хороший у вас тато! А яблуко від яблуньки…”, – пишуть коментатори.

Ілля Якович за професією інженер-будівельник. Його дружина, матір Дмитра Гордона Міна Давидівна, була інженером-економістом. Її немає серед живих з 2018 року.

Сам майбутній журналіст після закінчення школи збирався піти стопами батьків і вступив до Київського інженерно-будівельного інституту, однак пізніше зізнавався, що все навчання було для нього суцільною мукою, оскільки займався не своєю справою.

Схожі статті