|
24.05.2022 23:58

Топ-5 українських знаменитостей, які почали кар’єру з маленького села: Надя Мейхер, Олег Винник та інші зірки

Чимало популярних та успішних знаменитостей України народилися у селі, проте змогли прокласти собі шлях до шоу-бізнеса. Щоб дізнатися імена цих артистів — читайте далі.

Вони співали у себе на подвір’ї, влаштовуючи концерти родині та сусідам, а сьогодні ними захоплюються не тільки в Україні, а й далеко за її межами.

Alyona Alyona

Alyona Alyona

Відома реп-виконавиця Alyona Alyona народилася на Кіровоградщині, у мальовничому селі Капітанівка. Реп у житті зірки був ще з самого дитинства, але тільки після того, як вона почала викладати свої ролики на YouTube, українці дізналися про 27-річну реперку. Зараз, Alyona Alyona відома і в Україні, і в Європі, а кожен її трек стає хітом.

Олег Винник

Олег Винник

Співак народився у селі Вербівка, що на Черкащині. Довгий час був популярний закордоном, завдяки участі у популярних мюзиклах, де виконав головні ролі. Проте згодом, Олег Винник став власником усіх жіночих сердець України, а на концертах виконавця завжди плані аншлаги.

Тіна Кароль

Тіна Кароль

Тіна народилася в Магаданській області, у селі Оротукан, згодом переїхавши з родиною до Івано-Франківська. Вже багато років, співачка вважається, найпопулярнішою жінкою в Україні та входить до складу найгарячіших та найвпливовіших жінок. Незмінний суддя “Голос країни”, що відкриває та допомагає новим талантам засяяти, як вона свого часу.

Надія Мейхер

Надія Мейхер

Відома екс-учасниця гурту “ВІА-Гра” народилася в селі Збручівка, що на Хмельниччині. Надія змогла проявити себе, як акторка, телеведуча та співачка. А хіти легендарного гурту й досі слухають чимало людей.

Валерій Харчишин

Валерій Харчишин

Виконавець народився в селищі Любар, Житомирської області. Валерій здобув популярність, ставши лідери гурту “Друга Ріка”. Рок-музикант тримає планку найвродливішого чоловіка України та продовжує, разом зі своїм гуртом дарувати нам гарну музику.