|
27.05.2022 14:48

Пономарьов втратив головну зірку свого життя: як змінилася його колишня Мозгова – схудла, поголилася і набила тату

Багато років тому Олександр Пономарьов розійшовся з цивільною дружиною Оленою Мозговою, але вона не припиняє бути центральною фігурою у його житті.

Історія кохання Олександра Пономарьова та Олени Мозгової не полишає голови як глядачів, так і самого артиста, який навіть після стількох років розлуки активно обговорює розставання з колишньою дружиною з пресою. Лише минулого року Олександру вдалося вивести продюсерку себе, заявивши, що вони розлучилися через фізичну зраду, яка була скоєна нею під час стосунків з ним.

Олександр Пономарьов втратив головну зірку свого життя

Однак час минає, і Олена довела, що вміє розставатися з минулим і йти далі. Неодноразово знаменитість демонструвала неймовірне вміння працювати над собою. Можливо саме це так і зачіпає Олександра. Декілька років тому Олена похизувалася тим, що скинула зайву вагу. Тоді їй вдалося позбавитися близько 20 кілограмів.

Олександр Пономарьов втратив головну зірку свого життя

Згодом зірка знову стала стрункішою, і знову її вага зменшилася на декілька десятків кілограм. Зачіска жінки змінювалася по-різному: від короткого волосся кольору крила ворона до відверто рудих пасм.

Здавалося фанати Олени готові до всього, але нещодавно їй дійсно вдалося здивувати глядачів. Вона оприлюднила нові кадри, на яких постала з поголеною головою та величезним татуюванням на руці патріотичного характеру.

Олександр Пономарьов втратив головну зірку свого життя

Нагадуємо, що минулого року продюсерці довелося боротися з вельми неприємною хворобою — бореліозом. Мозговій довго не могли поставити правильний діагноз, через що була небезпека отримати хронічне захворювання. На щастя, Олені вдалося вилікуватися від цієї напасті.