Зовсім не колишня дружина Мозгова: Олександр Пономарьов показав красуню, від якої тепер не може відірватись

Життя Олександра Пономарьова нарешті стало приватним, але зірка наважився показати, хто розважає його вдома.

Олександр Пономарьов ніколи не був для своїх дружин ідеальним чоловіком. Про це обидві екс-обраниці зірки говорили відкрито та неодноразово. Коли артист пішов від першої дружини Олени Мозгової, у шлюбі з якою в нього народилася донька Євгенія, продюсерка звинуватила його у необґрунтованих ревнощах та критиці її зовнішності. Друга дружина Олександра Вікторія Мартинюк звинуватила його у подружніх зрадах.

Олександр Пономарьов і Вікторія Мартинюк
Олександр Пономарьов і Вікторія Мартинюк

Судячи з усього, особисте життя Пономарьова ніколи не було безхмарним. Але чоловік не полишає надії знайти справжнє кохання і продовжує присвячувати цьому почуттю свої пісні.

З ким Олександр Пономарьов проводить час?

Декілька років назад в інтерв’ю, яке Олександр Пономарьов дав Катерини Осадчій у програмі “Світське життя” він зізнався, що готовий одружитися втретє, якщо зустріне свою людину. На даний момент відомо, що живе артист не сам, а з вірною подругою з незвичайним ім’ям Ши.

Так, нещодавно на особистій сторінці Олександра Пономарьова в соціальній мережі Instagram з’явилося фото артиста зі справжньою красунею, то того ж білявою – собачкою породи ши-тцу.  Обидва позували на дивані.

Підписники народного артиста України вже звикли до того, що він любить з’являтися у кадрі разом з улюбленицею, і ставляться до неї, як до рівноправного члена родини Пономарьова.

Необхідно зазначити, що ім’я реальної супутниці життя Олександр видавати не воліє. З кожним роком його взаємини з жінками стають все секретнішими, і якщо раніше артисту можна було приписати романи, то зараз він пильно слідкує за кожним своїм кроком.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.