Мама Дана Балана вперше вийшла на зв’язок після гучного зізнання сина про роман із Тіною Кароль

Після того, як Дан Балан поставив жирну крапку в романі з Тіною Кароль, його мати зітхнула з полегшенням. Тепер її не "тероризуватимуть" у Мережі.

Після того, як стало відомо, що любовна історія Тіни Кароль та Дана Балана була лише піар-ходом, придуманим продюсерами проєкту “Голос” для більшого залучення аудиторії, багатьом шанувальникам було дуже важко з цим змиритися. Особливо засмутилися учасники найбільшої фан-групи в Instagram “DanTina”, які відстежували життя знаменитостей, публікувати їх спільні фото, а також створювати колажі з гаданими дітьми Тіни та Дана.

Дан Балан завершив любовну історію з Тіною Кароль гучним скандалом
Дан Балан завершив любовну історію з Тіною Кароль гучним скандалом

Це тривало кілька років, поки справа не торкнулася сім’ї молдавського артиста. Так, напередодні Дан Балан написав у своєму ТГ-каналі гнівний пост, у якому звернувся до організатора групи з вимогою залишити його та його родину у спокої. Співак ще раз нагадав, що між ним та Тіною ніколи не було роману. До того, вже два роки вони взагалі не перетиналися і не підтримують стосунки.

Дан Балан завершив любовну історію з Тіною Кароль гучним скандалом
Дан Балан завершив любовну історію з Тіною Кароль гучним скандалом

Після гучного визнання на зв’язок вперше вийшла його мама – Людмила Балан, яка жодним словом не обмовилася про висловлювання сина, а просто оприлюднила відео, на якому вона представляє свою нову пісню під назвою “Десь”.

Мама Дана Балана вперше вийшла на зв'язок після гучного зізнання сина
Мама Дана Балана вперше вийшла на зв’язок після гучного зізнання сина

“Дуже дякую за ваші повідомлення та коментарі, від яких я почуваюся щасливою! Міцно обіймаю всіх вас!”, – написала мати Балана.

У Мережі відразу з’явилися коментарі:

“От розумничка, фору всім молодим дасть. Синок повинен такою мамою пишатися!!! Здоров’я їй”, “Люблю її! Дуже красива жінка і співачка!”, “Яка вона все-таки красива та струнка. Я жінка закохалася в неї”,- писали в коментарях.

А що ви скажете з цього приводу?

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?