Ніжна, жіночна, чуттєва: Олена Кравець показалася в новому образі – раніше її такою бачив тільки чоловік

Зірка "Кварталу 95" Олена Кравець вразила атмосферними кадрами з фотосесії, на якій з'явилася у дуже незвичайному для себе образі. Такою її ще ніхто не бачив.

Незважаючи на зірковий статус, подруга та кума українського президента, яка разом із ним грала у КВК, а потім багато років працювала у студії “Квартал 95”, актриса Олена Кравець дуже рідко роздає інтерв’ю, а ще рідше знімається у професійних фотосесіях. Проте, фотографам, нарешті вдалося її умовити. Так, у мікроблозі зірки “Кварталу 95” з’явилися атмосферні фотографії, на яких вона постала в дуже незвичайному для себе образі.

47-річна Олена Кравець вразила новим образом
47-річна Олена Кравець вразила новим образом

На першому знімку Олена позувала у чорній сорочці та класичних штанах у смужку. Талія була підкреслена широким шкіряним ременем. Доповнили образ золоті прикраси, гарне укладання та стриманий макіяж у бежевих тонах.

Олена Кравець вразила новим образом
Олена Кравець вразила новим образом

На другому фото 47-річна Кравець з’явилася у білій сорочці широкого крою. Вона стояла біля вікна і умиротворено дивилася в далечінь.

Олена Кравець вразила новим образом
Олена Кравець вразила новим образом

Наступний кадр також було зроблено біля вікна. Тут увагу привертає її модна стрижка боб каре, яка, незважаючи на укладання, виглядала дуже натурально.

Олена Кравець вразила новим образом
Олена Кравець вразила новим образом

У коментарі зірка зізналася, що за мотивами трьох минулих місяців, які, зважаючи на все, були для актриси непростими, вона зробила кілька важливих висновків. По-перше, коли опинився у власній ямі, перше, що треба зробити – це “перестати копати”. По-друге – тепер Кравець готова сказати своєму життю “так” і вчиться дивитися в очі власним обмеженням та заборонам.

“Коли ще, як не зараз?”, – написала Олена.

Далі вона подякувала команді фотографів, стилістів та візажистів, які терпляче чекали на її згоду на зйомку у фотосесії, результат якої вразив майже всіх її передплатників.

“Дивовижна, красива, чарівна дівчинка, мама”, “Яка гарна жінка! Ніжна, жіночна, чуттєва”, “Лєнусь, ти неперевершено гарна”, “Знімки заворожують…Глибина”, – писали у коментарі.

А що ви скажете з цього приводу?

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?