Настя Каменських показала величезний живіт і заінтригувала статтю майбутньої дитини: “Хлопчик чи дівчинка”

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу кадрами, на яких показала великий вагітний животик. Чи намагалася зірка таким чином щось сказати?

Відома українська співачка Настя Каменських вже неодноразово відповідала на питання стосовно імовірного поповнення в сім’ї. Зірка завжди говорить про те, що дуже б хотіла стати матір’ю, але не може наважитися на це. Мовляв, це залежить від волі господа.

При цьому зірка не розповідає, чи є в неї якісь проблеми зі здоров’ям, або ж кар’єра заважає подумати про своє продовження.

Настя Каменських заінтригувала кадрами з вагітним животом

Настя Каменських показала, як виглядає на пробіжці
Настя Каменських заінтригувала кадрами з вагітним животом

Тим не менш, Настя Каменських завжди активно спілкується з дітьми, показує їм свою любов, а на плітки щодо власного цікавого положення як правило реагує з позитивом та усмішкою.

Натомість тема майбутнього поповнення в сім’ї навіть часом з’являється на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, однак завдяки іншим фанатом.

Наприклад, днями Каменських оприлюднила відео шанувальниці, яка танцювала під її новий хіт з величезним животом та дочкою поруч.

Настя Каменських заінтригувала кадрами з вагітним животом. Скріншот особистої сторінки зірки

Нагадуємо, що днями Настю Каменських та Потапа розкритикували за їхню нову композицію. Артистка заспівала іспанською про молоко, що викликало шквал хейту. Тим не менш, Олексій дає зрозуміти, що нібито будь-яка активність під публікаціями співачки дає позитивний результат, так як зараз вона активно намагаються просуватися іспаномовними платформами.

Сама ж Настя Каменських більшу частину часу проводить за кордоном. Артистка з’являється то на червоних доріжках, то світиться разом з іспанськими зірками. Усе лише для того, щоб закріпитися у латиноамериканському шоу-бізнесі.

У зв’язку з цим також з’являлися чутки про те, що Потап та Настя Каменських нібито розлучилися, адже вони постійно знаходяться в розлуці. Однак обидва неодноразово спростовувала дані плітки.

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?