|
27.05.2022 20:11

Учасник “МастерШеф. Битва сезонів” Павло Серветник зник з окупованого Херсона: що відомо про долю кулінара

Учасник шоу "МастерШеф. Битва сезонів", а також переможець перших "Професіоналів" Павло Серветник зник з окупованого Херсона, де годував звичайних людей хлібом.

З початком повномасштабного російського вторгнення на територію України 24 лютого кулінар, відомий за участю в проєкті “МастерШеф” Павло Серветник перебував на рідній Херсонщині, де одразу ж взявся боронити гуманітарний фронт.

Спільно зі своїми кухарями у власній пекарні хлопець займався випічкою хлібу та безкоштовно роздавав його місцевому населенню. Робив він це, попри щоденне загострення ситуації та захоплення території окупантами.

Учасник МастерШеф. Битва сезонів Павло Серветник зник з окупованого Херсона

В Інстаграмі Серветник регулярно виходив на зв’язок з фанатами, звітуючи про зроблене, адже кошти на борошно та інші складові для хлібу йому допомагали збирати небайдужі люди. Та коли ЗСУ втратили контроль над Херсоном, Павло зник з соціальних мереж.

Учасник “МастерШеф. Битва сезонів” Павло Серветник зник з окупованого Херсона

Після довгого мовчання, поки шанувальники неабияк переймалися за життя і здоров’я улюбленого кулінара, він нарешті дав про себе звісточку. Як з’ясувалося, Павлу та його дружині вдалося виїхати з окупованого Херсона спочатку в Грузію, а звідти в Іспанію. При виїзді йому довелося почистити телефон від листувань, оскільки росіяни все перевіряють та допитують.

Павло Серветник розповів, як тікав з окупованого Херсону

Серветник зізнався, що так само як і усі приїхав за кордон зі страхом незвіданості, адже довелося покинути рідну домівку та закрити улюблені заклади. Ризикувати він вирішив через те, що більше не було сил залишатися:

“Як кажуть, хто не ризикує, той не п’є”.

Учасник МастерШеф. Битва сезонів Павло Серветник зник з окупованого Херсона