Учасник “МастерШеф. Битва сезонів” Віктор Перехрест пояснив, чому пішов з тероборони та здав автомат

Один з найяскравіших учасників кулінарного шоу "МастерШеф. Битва сезонів" Віктор Перехрест більше не в теробороні. Подробиці дізнавайтеся у нашому матеріалі.

З початком повномасштабної війни росії проти України на захист Батьківщини стали дуже багато добровольців як серед цивільних, так і серед причетних до військової справи людей. Приємно здивували українців улюблені зірки кулінарного шоу “МастерШеф”, які теж роблять свій внесок у майбутню перемогу добрими справами.

Наприклад, судді Ольга Мартиновська, Володимир Ярославський і Ліза Глінська відкрили благодійний продаж своїх книжок з рецептами та усі отримані кошти перераховують на потреби дитячої лікарні “Охматдит”, яка продовжує рятувати життя навіть в таких екстремальних умовах.

Ектор Хіменес-Браво влаштовує благодійні вечері, займається збором гуманітарної допомоги, а нещодавно він також пройшов курс навчання поводження зі зброєю, звернувшись до окупантів зі словами — жарти закінчилися.

Віктор Перехрест допомагає постраждалим від війни
Віктор Перехрест пояснив, чому пішов з тероборони та здав автомат

Багато учасників проєкту відкрили своє кухні для приготування їжі захисникам, переселенцям, лікарям і усім іншим, хто цього потребує, а Віктор Перехрест з самого початку війни вступив у ряди тероборони парамедиком.

Та нещодавно у своєму Інстаграмі кухар зізнався, що більше не в ТрО:

“Народ, так, перше — я вже пішов з тероборони, автомат я здав. Друге — я вже працюю на кухні, хто хоче приходьте до мене, пригощу огірковим лимонадом або полуничним. Третє — я сьогодні знімав у ТікТок прямий ефір, вас дивилося майже 700 чоловік і я злякався — не знав, що говорити. Народ, всіх дуже люблю, головне — сім’я. І ще, досить питати, хто виграв МастерШеф новий, я ще і сам не знаю”.

Віктор Перехрест пояснив, чому пішов з тероборони та здав автомат
Віктор Перехрест пояснив, чому пішов з тероборони та здав автомат

Схожі статті