|
28.05.2022 21:51

Не просто зник, а випарився: колеги Олега Винника гадки не мають, куди подівся повелитель вовчиць

Оля Полякова та Маша Єфросиніна підтвердили, що Олег Винник дивним чином повністю зник з інформаційного поля. Усі деталі в нашій статті.

Знаменитий український виконавець Олег Винник вже не вперше розчаровує своїх шанувальниць. Декілька років тому артист потрапив у сильний скандал пов’язаний з Кримом. Тоді чоловік взяв участь у соціальному ролику, в якому підтримав анексію півострова. Коли ж в Україні розпочалася війна, Олег дивним чином повністю зник з інформаційного простору, чим знову викликав шквал критики в свою адресу.

Колеги Олега Винника гадки не мають, куди подівся повелитель вовчиць

Колеги Олега Винника гадки не мають, куди подівся повелитель вовчиць

У коментарях під публікаціями артиста можна знайти велику кількість закликів до Олега вийти в світ та поділитися з публікою останніми новинами. Втім, повелитель вовчиць обирає зберігати мовчання. Аудиторія підозрює, що на такий крок він пішов не просто так, а щоб приховати своє справжнє місцеположення. Подейкують, що насправді Олег давно не знаходиться на батьківщині і поїхав до Європи.

Колегам Олега Олі Поляковій та Маші Єфросиніній вдалося заінтригувати глядачів ще більше. У якийсь момент зірки почали обговорювати новий кліп Олі та Винника, який так і не встиг вийти в ефір. Тоді ж знаменитості зізналися, що гадки не мають де Винник і чим займається.

“Ми тільки-но з Винником записали дует і зняли неймовірно дорогий кліп на пісню Довгогоного щастя, який мав вийти 8 березня. Звичайно ж, він не вийшов, і навряд чи, напевно, вийде взагалі”, – поділилася Полякова.

Тоді Маша і поділилася неприємною правдою:

“Та й Винника ніде не чути”, – зауважила Єфросиніна.

Суперблондинка з нею погодилася.