“Я худа та нервова”: 37-річна Оля Полякова показала стрункі ноги в бежевому боді, які стали нездорово худими

Оля Полякова в особистому блозі поділилася новою фотографією, на якій зірка зображена в боді бежевого кольору. Артистка зізналася - останній часом дуже схудла.

Оля Полякова – одна із найяскравіших артисток на українській естраді. Свою зіркову кар’єру “Суперблондинка” вітчизняної сцени починала з церковного хору, а потім поступово починала підкорювати широкого слухача.

На сьогоднішній стиль артистка випрацювала не лише свій особливий та неповторний стиль творчості, а й сценічний образ, який не сплутаєш з жодної іншою колегою Поляковою – він виділяється і поведінкою, і костюмами, і яскравим макіяжем, і манерами. До того ж Олю можна назвати однією з найщиріших співачок – вона ніколи не соромиться розповідати про особисте життя та обговорювати відверті теми.

Оля Полякова
Оля Полякова

Не соромиться 42-річна показувати свою фігуру в доволі відкритому одязі. На своїй сторінці в Інстаграм, за якою слідкують 2,5 мільйони користувачів мережі, Полякова поділилася новим фото, на якому вона позувала у бежевому боді та сріблястих босоніжках на каблуках. Артистка розповіла, що останнім часом вона скинула декілька кілограмів через плідний графік.

“Передноворічний жорсткий графік позитивно впливає на фігуру, але не дуже на психіку! Тому я худа та нервова”, – написала зірка.

Підписники Полякової засипали артистку компліментами:

  • “У мене теж графік, але мені терміново потрібна така сама талія”;
  • “Оля, як завжди на висоті”;
  • “Охххх, ось це я розумію фігурка. Ніякого пафосу – чистий кайф”, – пишуть користувачі мережі.

Відзначимо, що останнім часом Оля не лише дає феєричні концертні шоу, а й встигає зніматися у кіно, сидіти в суддівському кріслі на декількох телепроєктах і активно вести особистий блог.

Схожі статті