|
29.05.2022 20:27

Переможець Холостячки Олександр Еллерт відреагував на вагітність Ксенії Мішиної: “Я думаю, стосунки закінчилися”

Знаменитий український гуморист, а також колишній обранець Ксенії Мішиної Олександр Еллерт дав ексклюзивне інтерв'ю, в якому відреагував на вагітність зірки.

Перед початком війни Олександр Еллерт дав ексклюзивне інтерв’ю журналісту Славі Дьоміну. Майже уся розмова була присвячена стосункам гумориста з акторкою Ксенією Мішиною, які завершилися вельми неоднозначно для обох партнерів.

Переможець Холостячки Олександр Еллерт відреагував на вагітність Ксенії Мішиної

Якщо екс-холостячка впевнено говорить про те, що ця історія завершена, то Олександр наполягає на версії, в якій він обов’язково поверне кохання колишньої.

Переможець Холостячки Олександр Еллерт відреагував на вагітність Ксенії Мішиної

Слава під час інтерв’ю, не соромлячись, копирсався в голові та думках Олександра. Тому залюбки ставив йому гіпотетичні питання. Наприклад, він поцікавився у гумориста, що було-б якщо Ксенія завагітніла від нього. Знаменитість  впевнений, що все склалося б інакше.

“Це був би приємний знак… Я думаю, відносини закінчилися б не так само… Тому що вагітність – це шалена відповідальність переважно для чоловіка… Напевно, в цей момент я десь переключився б і пригальмував би коней у своїх фирханнях”, – зізнається Еллерт.

Варто відзначити, що єдиний сценарій, згідно якого Олександр готовий відмовитися від боротьби за серце Ксенії — це поява іншого чоловіка у житті акторки. Еллерт впевнений, що тоді все завершиться і він остаточно відступиться від екс-коханої.

Тим часом Ксенія говорить про те, що дала досить чітко зрозуміти, що вона не має наміру відновлювати стосунки, щоб Олександр собі не думав. Зірка дивиться лише вперед, взагалі не озираючись.