|
02.06.2022 15:54

Приборкала свого вовка: Таюне одягла прозору спідницю та блиснула перед Олегом Винником окремими частинами тіла

Повелитель вовчиць Олег Винник має величезний фан-клуб, який здебільшого налічують дівчата й жінки, але жодній з них не світить місце в серці співака. Все тому, що воно вже давно зайняте його таємною дружиною Таїсією Сватко, більш відому публіці як Таюне.

Бек-вокалістка артиста на надто часто оновлює свої соціальні мережі. Натомість це роблять її численні шанувальники. Цього разу користувачі обговорюють яскравий сценічний образ дружини Олега Винника, в якому вона вийшла співати сольну пісню “Бачу-бачу, чую-чую”.

Співачка підкорила глядачів образом з прозорою спідницею, яка підкреслила її струнку талію і ніжки. Важко не помітити, що у свої майже 50 років Таюне виглядає значно молодшою — від такої краси Винник не відведе очей.

Як Сватко розповідала в одному з інтерв’ю, саме Олег пише для неї пісні та підбирає їй вбрання для концертів. Вочевидь, у нього непоганий смак.

Нагадаємо, Винник і Таюне познайомилися в молодості під час навчання в музичному училищі. Є свідчення, що саме тоді вони й зіграли весілля, яке було пишним і гучним. Пізніше у пари народився спільний син Юліан. Він провів дитинство у Німеччині і продовжує там жити, але з музикою своє життя зірковий спадкоємець не став пов’язувати — він будує спортивну кар’єру.

Таюне одягла прозору спідницю та блиснула перед Олегом Винником окремими частинами тіла

Також на YouTube-каналі “Одна минута” дізнавайтеся, куди та з яких причин повелитель вовчиць останнім часом зник зі сцени: