|
05.06.2022 00:11

М’яке місце Тіни Кароль опинилося в руках Юрія Горбунова: Каті Осадчій про такі округлості тільки мріяти

Юрія Горбунова і Тіну Кароль поєднують багато років співпраці, за які на очах у всієї країни траплялося чимало конфузів. Було й таке, що чоловік Каті Осадчої приклав руки до округлостей поп-діви.

Зірковий тандем Тіни Кароль і Юрія Горбунова є однією з головних родзинок шоу “Танці з зірками”, який зрештою перестав існувати, коли співачка пішла з усіх проектів телеканалу 1+1. Її місце зайняла молода телеведуча Іванна Онуфрійчук, якій прийшлося доволі нелегко через постійні порівняння з Тіною.

Публіка сумує за парочкою Кароль-Горбунов, а жоден їхній конфуз не був забутий. Так, в мережі пригадали, як на “Вечорі прем’єр” у 2019 році Юрій скористався нагодою і схопився за м’яке місце Тіни, яке дуже виділялося завдяки обтягуючій шовковій сукні.

Все це не пройшло повз Каті Осадчої. Ба більше, виявилося, що це саме вона подарувала чоловікові нагоду потриматися за округлості Тіни Кароль.

М’яке місце Тіни Кароль опинилося в руках Юрія Горбунова

Справа в тому, що коли вони втрьох були на сцені, Катерина змусила співачку продемонструвати свої танцювальні навички в парі з Горбуновим, адже як ведучі “Танців з зірками” вони зобов’язані не впасти обличчям у бруд.

Зірки зрештою виконали макарену, вальс та навіть танок малих каченят, а коли руки шоумена спустилися нижче пояса Тіни, це викликало справжній фурор – не кожен день таке можна побачити.

М’яке місце Тіни Кароль опинилося в руках Юрія Горбунова

На сьогоднішній день Кароль, Горбунов і Осадча відмовилися від розважального жанру та роблять все від себе можливе, аби наблизити перемогу України. Тіна дає безліч благодійних концертів, Катерина займається пошуком зниклих, а Юрій піднімає бойовий дух наших захисників.