Самотня Тіна Кароль поклала око на воїна ЗСУ, за якого хоче заміж більше, ніж за Дана Балана: “Познайомитись би”

Поп-діва Тіна Кароль поклала око на українського захисника, який хоробро боронить Україну від ворога та зізналася, що мріє особисто з ним познайомитися.

Після втрати Євгена Огіра Тіна Кароль залишилася у статусі вдови та більше не виходила заміж, хоча їй тривалий час приписували серйозні стосунки з молдавським мачо Даном Баланом. Чутки про роман з’явилися після їхньої участі в “Голосі країни”. Та з’ясувалося, що серце співачки підкорив далекий від шоу-бізнесу хлопець — воїн ЗСУ, ім’я якого наразі невідомо.

Тіна Кароль у жовто-блакитній сукні з мегарозрізами ошелешила округлостями
Тіна Кароль поклала око на воїна ЗСУ, за якого хоче заміж

Так, у себе в Інстаграмі Тіна Кароль виклала кадри, на яких військовий присів перепочити на службі, а на фоні чутно гучні вибухи. Втім, його це анітрохи не бентежить. Поп-діву так вразив спокійний і впевнений погляд захисника, що вона як жінка мріє з ним познайомитися з натяком на продовження спілкування:

“Краш, не відвести очей. Познайомитись би. Наші захисники найкращі хлопці до шлюбу”, – написала Тіна.

Тіна Кароль поклала око на воїна ЗСУ, за якого хоче заміж більше,
Тіна Кароль поклала око на воїна ЗСУ, за якого хоче заміж

Наразі знаменитість активно гастролює світом з благодійними концертами на підтримку України, в якій триває повномасштабна війна, розв’язана росією.

Нагадаємо, єдиний чоловік, якому пощастило повести Кароль під вінець був її продюсер Євген Огір. Пара одружилася у 2008 році і тоді ж стала батьками хлопчика Веніаміна, та щастю зірки не судилося тривати вічно — життя коханого забрала важка хвороба, рак шлунку. Вдовою Тіна стала у 2013-му і з того часу жоден чоловік не з’являвся поруч з артисткою як її офіційний обранець та вітчим Вені.

Тіна Кароль на дев'яту річницю смерті Євгена Огіра попросила у нього вибачення
Тіна Кароль поклала око на воїна ЗСУ, за якого хоче заміж

Усі інші подробиці особистого життя Тіни Кароль дізнавайтеся на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.