|
06.06.2022 17:55

Мама Насті Каменських нарешті почула бажане і побачила округлий живіт доньки: “Будуть у вас онуки”

Настя Каменських – одна з найбільш відкритих у спілкуванні з публікою зірок вітчизняного шоу-бізнесу, хоча такою вона була не завжди. До весілля з Потапом артистка тримала новини про особисте життя при собі і ніяк не коментувала чутки про роман з колегою по дуету.

Втім, навесні 2019 року зіркова пара відкрила правду одразу в день весілля – їхнє кохання нарешті перестало бути таємницею. Як пізніше з’ясувалося, саме Каменських стала причиною розлучення Олексія Потапенка та Ірини Горової, його першої дружини, у шлюбі з якою народився син Андрій.

Незабаром після одруження з Потапом щасливі фанати одразу ж почали видивлятися у фігурі Насті натяки на вагітність. Вони не приховують – спільних дітей хочуть і мріють про велику родину, та поки що вищі сили не дали їм можливості нарешті втілити свою мрію в життя.

Мама Насті Каменських нарешті почула бажане і побачила округлий живіт доньки

Так само як Каменських хоче стати мамою, її мама Лідія Петрівна не може дочекатися статусу бабусі, і надію на це вона почула від найкращої подруги зіркової доньки Анни Андрійчук – в одному з випусків реаліті-шоу “Дівчата рулять“, яке Настя знімала у Мексиці:

“Коли будуть у вас онуки, будете цілувати”, – звернулася до Лідії Петрівни Аня.

Мама Насті Каменських нарешті почула бажане і побачила округлий живіт доньки

Наразі єдиною дитиною Каменських є її похресник, якого вона хрестила разом з продюсером і співаком Геннадієм Вітером. А що наразі відомо про майбутнє поповнення в сім’ї Потапа і Насті дізнавайтеся на YouTube-каналі “Одна минута”: