Коли Настя Каменських встигла стати матір’ю і чому про це не говорив Потап: приховати правду не вдалося

Неймовірна співачка Настя Каменських вразила всіх новиною про те, що стала мамою. Втім, її чоловік, репер Потап, замовчує цю велику подію для дружини.

Настя Каменських. Героїня цього матеріалу ніколи не приховувала, що мріє про дитину. Співачка багато часу присвячувала роботі та виступам на сцені, а це ніяк не сприяло її особистому життю.

Нарешті зірка у 2019 році щасливо вийшла заміж за колегу по естраді і репера Олексія Потапенка. Про гучне весілля молодят знала вся Україна. Проте, Господь діток ще не дав цьому подружжю.

Весілля Потапа і Насті Каменських
Весілля Потапа і Насті Каменських

Втім, є інформація про те, що Настя Каменських вже була мамою. Проте, хрещеною. Про це у програмі “Зірковий шлях” розповів Геннадій Вітер, який добре знайомий з поп-дівою. Хлопчика звати Артемом.

Настя Каменських майже не згадувала малюка публічно та не розкривала у яких стосунках вона з його мамою й татом.

А ось з Геннадієм вийшла досить неординарна історія. Обидві знаменитості завжди розповідали, що мають лише дружні стосунки. Проте, жовта преса не раз натякала про те, що зірки мають почуття. До речі, ми писали раніше, як відреагував Потап на плітки про його дружину.

Нагадаємо, що зараз Олексій та Анастасія не в Україні. Вони виїхали ще у 20-х числах, адже планували подорож. Втім, 24-го лютого так і не повернулися. Співачка не опустила руки та почала активно виступати на телебаченні в Іспанії. Каменських розповідала про те, що робиться на нашій землі, а ще виконувала свої пісні на підтримку Батьківщини. В Інстаграмі не приховує, що дуже переживає за співвітчизників та країну в цілому.

 

Схожі статті