|
07.06.2022 15:23

Скільки насправді дітей у таємної дружини повелителя вовчиць Олега Винника: ось чому Таюне приховує свою сім’ю

Таюне – одна з найзагадковіших жінок українського шоу-бізнесу. Офіційно вона бек-вокалістка Олега Винника, неофіційно – його дружина, якій не вдалося приховати правду про родину.

Безліч чуток ходить навколо особистого життя Олега Винника і Таюне, що й не дивно – від своїх численних фанатів вони приховують усі подробиці, які не стосуються творчості й сцени. Тим не менш, мовчати не стали односельчани співака. Журналістам вдалося випитати у його земляків про кохану жінку.

З’ясувалося, ще в юності майбутній повелитель вовчиць одружився зі своєю однокурсницею Таїсією Сватко. Саме так насправді звуть бек-вокалістку Олега. На весіллі Винника і Таюне гуляли два села – було пишно, весело і радісно, а поповнення в молодій родині сталося дещо пізніше.

Скільки насправді дітей у таємної дружини Олега Винника Таюне

Скільки насправді дітей в Олега Винника і Таюне

Вже у статусі законних чоловіка і дружини Олег з Таїсією поїхали до Німеччини як заробітчани. Талант допоміг Виннику вибитися в артисти мюзиклів та стати однією з найвпізнаваніших персон свого жанру. Це все відбилося і на рівні життя пари – коли їхнє фінансове становище значно покращилося, на світ з’явився їхній син Юліан.

Скільки насправді дітей у таємної дружини Олега Винника Таюне

За чутками, хлопець так і залишився жити в Німеччині, але стопами батьків не пішов – він займається плаванням та планує будувати професійну спортивну кар’єру.

Якщо в мирні часи Винник і Таюне здебільшого знаходилися в Україні, то зараз, як подейкують, вони поїхали до сина в Берлін.

Також тривалий час користувачі мережі вважали, що Таїсія і Олег мають ще й доньку. Причиною стало фото бек-вокалістки з дівчиною, яка має подібні зовнішні риси обличчя, однак здогадки публіки не підтвердилися.