На тлі зникнення Олега Винника стало відомо про проблеми зі здоров’ям у зірки: “Знаходиться у важкому стані”

Декілька місяців відомий український виконавець Олег Винник не виходить на зв'язок зі своїми шанувальниками, чим спровокував чутки не тільки про свою втечу, але і про проблеми зі здоров'ям.

Знаменитий український виконавець Олег Винник з початку війни рідко давав про себе знати. За 4 місяці він опублікував лише декілька повідомлень. Одне з них навіть спровокувало чутки про те, що у повелителя вовчиць негаразди зі здоров’ям.

На тлі зникнення Олега Винника стало відомо про проблеми зі здоров’ям у зірки

Власне, знаменитість вже тривалий час не показує себе шанувальникам. Спочатку аудиторія вважала, що така поведінка продиктована спробами сховати правду про своє місцезнаходження. Більшість глядачів вважають, що насправді головний вовк України вже давно втік за кордон. Однак, у мережі швидко розповсюджується інша інформація.

Олег Винник більше не повернеться до України
На тлі зникнення Олега Винника стало відомо про проблеми зі здоров’ям у зірки

Мовляв, Олег Винник занедужав і це помітно на відео, яке він опублікував востаннє. Справа в тому, що артист виглядав не надто бодрис та свіжим. Під очима проглядалися мішки і в цілому стан артиста не сприяє думкам, що у нього все гаразд.

Цілком імовірно, що таким чином на співака вплинула лютнева повістка дня. Однак не варто відмітатм версії про те, що артисту дійсно погано.

На тлі зникнення Олега Винника стало відомо про проблеми зі здоров’ям у зірки. Скріншот коментарів під публікацією зірки

Необхідно відзначити, що на артиста посипалися звинувачення у тому, що він виступав для сімейства Віктора Медведчука, підтримав анексію Криму, тощо. Натомість співак усе це ігнорує і ніяк не коментує будь-які плітки про нього. Подейкують, що на даний момент він разом зі своєю бек-вокалісткою.

Схожі статті