|
08.06.2022 16:59

Куди зник Олег Винник після того, як переписав свою “Вовчицю” на “Паляницю”: перевіряє фанатів на вірність?

На самому початку війни Олег Винник переписав свою легендарну "Вовчицю" на "Паляницю", але після цього втратив зв'язок з численними фанатами.

До війни Олег Винник регулярно спілкувався з шанувальниками у соціальних мережах. Його чуттєвий і проникливий репертуар давно знайшов свого слухача, а здебільшого – слухачок. Співака жартівливо називають повелителем вовчиць, якими є десятки тисяч фанаток. Зауважимо, що один з найвпізнаваніших хітів Винника так і називається – “Вовчиця”. Але після російського вторгнення артист його трохи модифікував. Раніше було:

“Падав безжалісно град, била блискавиця, гріла під серцем вовчат молода вовчиця”.

А стало:

“Падав безжалісно “Град”, била блискавиця – більше не скаже моск*ль слово “Паляниця”.

Куди зник Олег Винник після того, як переписав свою Вовчицю на Паляницю

Також Винник звертався до росіян з проханням прокинутися і зупинити агресію, закликав українців усього світу виходити на мітинги з вимогами закрити небо над Україною, привітав жінок зі святом весни, переспівав гімн, відзначив круглу дату – місяць незламності нашої боротьби, потім показав свій великодній кошик, після чого знак і більше в інформаційному просторі не з’являвся.

Де він та що він не знають навіть його зіркова колега Оля Полякова., яка бентежно говорила про це Маші Єфросініній.

Куди зник Олег Винник після того, як переписав свою Вовчицю на Паляницю

В мережі ходить кілька версій стосовно причин зникнення Олега – служба в теробороні, через що з метою безпеки він не може ділитися своїм місцезнаходженням, втеча від війни у Європу, попри свою військовозобов’язаність, або ж проблеми зі здоров’ям. При цьому бек-вокалістка і таємна дружина Винника Таюне так само ніде не з’являється.

До речі, ще до війни співак відміняв концерти через хворобу. Детальніше про це в наступному відео: