Олег Винник більше не повернеться до України? Повелитель вовчиць не зміг приховати правду: “Залишуся в Європі”

Не так давно знаменитий український співак Олег Винник заінтригував мережу своїм зникненням. Чому зірка не виходить на зв'язок і не пояснює, що відбувається?

Знаменитий український виконавець Олег Винник вже не один місяць турбує своїх шанувальників раптовим зникненням. Після того, як почалася почалася війна, повелитель вовчиць декілька разів зробив публікації в Instagram, але у порівнянні з іншими колегами, відсутній в інформаційному полі.

Варто відмітити, що Оля Полякова та Маша Єфросиніна в останньому випуску свого авторського шов зазначили, що Винника дійсно “ніде не видно та не чутно”, тобто заявили на всю країну, що повелитель вовчиць не спілкується і зі знаменитостями.

Олег Винник більше не повернеться до України

Олег Винник більше не повернеться до України. Скріншот коментарів під публікацією співака

За офіційною версією Олег знаходиться в Україні, але його поведінка наштовхує шанувальників та пресу думати, що це не так. Також варто відзначити, що це не перший скандал, у який артист потрапив через політику, адже декілька років тому він взяв участь у зйомках відеоролику, який підтримував анексію Криму. Тоді Олег ледь не втратив власну кар’єру, і йому дивом вдалося виправдатися, заявивши, що він поняття не мав, у чому бере участь. Його щастя, що тоді культура відміни не була настільки розвинута.

Олег Винник більше не повернеться до України. Скріншоти коментарів під публікацією артиста

Також необхідно відзначити, що в Олега запланований концертний тур в Європі. Розпочинається він восени, і повелитель вовчиць навіть і не думає його скасовувати.

Олег Винник більше не повернеться до України

Варто відмітити, що артисти мають можливість перетинати кордон, якщо в них заплановані концерти за межами України.

Тим часом фанати вже відкрито пишуть зірці, що вони його не чекають, і коли Україна отримає перемогу, він вже буде не потрібен.

Схожі статті