|
08.06.2022 22:55

“Кохана росія”: Максим Галкін, який підтримував українців, ошелешив мережу зізнанням про батьківщину

Максим Галкін з Аллою Пугачовою емігрували закордон. Там гуморист активно став до концертів та збирає кошти на допомогу знедоленим українцям.

24 лютого перевернуло життя всього світу догори дригом. Звичайно ніщо не зрівняється з тим, що переживає сьогодні родина кожного українця. Змінилася і доля Максима Галкіна. Здивувалися всі, коли дізналися про рішення Примадонни та її чоловіка виїхати з рф.

Артисти не погодилися з курсом своєї влади і вирішили поїхати геть з країни-людожера. За це й попри всі свої досягнення та статус, отримали хвилю цькування на батьківщині. Більше всього хейту на гумориста та співачку обрушилося після заяви Максима про допомогу українцям. Чоловік вирішив віддати частку коштів з проданих квитків біженцям.

Проте, нещодавно в акаунті Пугачової в Інстаграмі спливло відео, де Галкін немов би виправдовується. Він заявляє, що за роки своєї роботи на сцені ніколи не казав кривого слова у бік свої батьківщини.

“Тут окремі засоби масової інформації, розглядаючи кусочки з моїх концертів, намагаються подати все те, що я роблю на сцені, як обливання брудом моєї батьківщини. Так, ось запам’ятайте: я за 28 років своїх виступів жодного разу, жодним словом не полив брудом мою рідну, кохану росію”, – розповів Максим.

Знаменитий чоловік наголосив на тому, що він всі роки висміював корумпованих чиновників та пропагандистів. Ймовірно це була відповідь Галкіна екс-колегам по телебаченню, які активно працюють над знищенням репутації гумориста.

Нагадаємо, що Алла Пугачова вийшла заміж за шоумена у 2011 році. У пари є діти: Ліза та Гаррі.