“Ми з Максимом розлучаємося”: 73-річна Алла Пугачова вперше прокоментувала розставання з Галкіним

У зв'язку з подіями в російській федерації Алла Пугачова та Максим Галкін стали мішенню для преси, яка постійно вигадує про них нові легенди.

Алла Пугачова вперше виступила із заявою про розлучення із п’ятим чоловіком Максимом Галкіним. Примадонна одразу спростувала чутки.

73-річна Алла Пугачова вперше прокоментувала розставання з Галкіним

Максим Галкін публічно відповів росіянам на їхній осуд
73-річна Алла Пугачова вперше прокоментувала розставання з Галкіним

Алла Пугачова та Максим Галкін перебувають в Ізраїлі, але стежать за новинами з Батьківщини. На Росії, тим часом, віддані шанувальники переживають за пару. Мовляв, у їхньому шлюбі не все добре. Мовляв, навіть преса днями попередила – справа пахне розлученням.

Примадонна своєрідно прокоментувала чутки про своє розлучення з гумористом.

“Мені зачитали, що ми з Максом розлучаємося. Ні”, – після чого розсміялася і зухвало показала в камеру дулю.

Нагадаємо, провидиця Клара Кузденбаєва попередила Пугачову та Галкіна про можливий розлад у сім’ї. За її словами, 2022 рік у зоряної пари складається непросто. Період енергетичного спаду негативно позначиться на спільному житті закоханих.

“У програмі Алли Пугачової немає жіночого щастя. У неї можуть початися проблеми в сім’ї і навіть може дійти до розлучення. Сім’я тримається багато в чому завдяки Аллі Борисівні. Тільки вона здатна витримати нестерпний характер чоловіка”, – приголомшила нумеролог.

Днями Алла Борисівна також заявила, що планує прилетіти до росії. Вона пояснила, що дітям Гаррі та Лізі потрібно у вересні до школи.

“А як же! Канікули закінчуються. 1 вересня діти повинні йти до школи. Зараз вони онлайн навчаються”, – говорила Пугачова.

Отже, до осені сім’я приїде зі спекотної Кесарії назад у свій пустуючий замок у селі Грязь. Галкін у цей момент промовчав.

Схожі статті