Categories Шоу-бізнес

Олег Винник не тікає від війни, а приховує від вовчиць проблеми з здоров’ям: “Реальна хвороба. Прямо проблема”

З'явилися нові подробиці зникнення Олега Винника під час війни, які можуть в корені змінити думку його розчарованих шанувальниць про нього.

Після великої хвилі хейту на адресу Олега Винника з приводу його раптового зникнення після 24 лютого в мережі почали активно обговорювати імовірність його хвороби. Так, частина його шанувальниць впевнені, що повелитель вовчиць не зникне просто так, а через серйозні проблеми.

Олег Винник не тікає від війни, а приховує від вовчиць проблеми зі здоров’ям

Олег Винник не тікає від війни, а приховує від вовчиць проблеми зі здоров’ям. Скріншот коментарів під публікацією зірки

Один із тарологів зробила розклад і розповіла про те, що може відбуватися із зіркою. На думку Наталії, Олег Винник хворіє і намагається лікуватися за кордоном, а зовсім не ховається від призову в Україні.

“Якби це була ілюзія і вдавання, то випадали б карти “диявол”, “вдавання”, “хитрість”. Але у Винника на кожному кроці реально помітна боротьба, його постійно супроводжують хвороби. Там є реальна хвороба. Прямо проблема, яку він вирішує і бореться за себе”, — вважає експерт із Таро.

Саме тому Наталія закликає не критикувати співака, а дочекатися, коли він вийде із тіні. Мовляв, Олег дійсно погано почувається і зараз його фанатки дарма обливають його брудом.

Нагадуємо, що шанувальники Олега вважають нібито він покинув територію України і ховається разом з сім’єю у Німеччині. Чи правда це, достовірно невідомо. Втім, артист дійсно не виходить на зв’язок, а його колеги не мають поняття про його місцеположення. Єдине відео, яке записав співак для фанатів, було створено на однотонному тлі, щоб не було помітно, де він.

Share