“Я вас розведу!”: Олег Винник бурхливо відреагував на пропозицію розвестися зі своєю вовчицею Таюне

Відомий український співак Олег Винник досі не підтвердив шлюбу зі своєю бек-вокалісткою Таюне, але чутки про нього не вщухають.

Головний вовк країни, так називають Винника за легендарну пісню “Вовчиця”, закохав у себе мільйони жінок. І хоча вони розчаровані тим фактом, що серце їхнього кумира заянйте, Таїсію публіка любить так само сильно, як і самого Олега. Їх давно вважають парою, від чого виконавці, втім, не відхрещуються, але і не підтверджують цих чуток. Більше того, подейкують, що у подружжя є спільний син, якого вони назвали гарним ім’ям Юліан.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

Сам артист неодноразово зізнавався, що хоче цікавити аудиторію виключно творчістю, а все інше він тримає при собі і не виносить на загальний огляд. Дехто також вважає, що факт наявності дружини Олег засекретив, щоб залучити побільше фанаток. І це безсумнівно підвищує градус інтересу.

За життям Винника в соціальних мережах стежать сотні тисяч підписників, і кожне його висловлювання обов’язково опиняється в центрі уваги шанувальників. На цей раз співак поділився кадрами зі зйомок на аеродромі, де різко висловився проти розлучення.

Так, на пропозицію однієї з організаторок “розвести” Олега він зі сміхом відповів:

“Я вас розведу!”.

Скріншот з Інстаграму Олега Винника
Скріншот з Інстаграму Олега Винника
Скріншот з Інстаграму Олега Винника
Скріншот з Інстаграму Олега Винника

Насправді ж мова йшла про відокремлення Винника від одного з його музикантів, а не про розлучення з Таюне, хоча публіка завжди все інтерпретує по-своєму.

Не можна не відзначити, що роль можливої ​​дружини артиста приписували не одній лише Таїсії Сватко. Детальніше про інших потенційних обраниць Олега дізнавайтеся з відео нижче:

Схожі статті