|
09.06.2022 14:30

“Точнісінько такого вже не буде”: ідеальний шлюб Влада Ями не пережив випробування складною ситуацією в країні

Суддя шоу "Танців з зірками" Влад Яма продовжує приховувати своє місцезнаходження. В особистому блозі хореограф публікує тільки ностальгічні фото з родиною або колегами.

Влад Яма завжди був доволі активним у соціальних мережах, він з радістю ділився зі своїми шанувальниками кадрами з роботи, відпочинку та повсякденної рутини. Однак від початку повномасштабного вторгнення росії на територію України зірковий хореограф зник з радарів онлайн-життя.

Відомо, що в перші дні війни Яма разом із родиною знаходився у своєму домі в Києві, але згодом він припинив виходити на зв’язок у реальному часі, вірогідно, щоб не засвітити ненароком місце перебування його родини. Все, що зараз публікує Влад — це інформаційну постери, які стосуються ситуації в країні, а також фотографії з мирного часу. 

Влад Яма з родиною

Родина танцівника родом із Запоріжжя, де зараз одна з найбільш гарячих точок в Україні, тож можна припустити, що сам Яма вивіз звідти маму з татом і зараз вони знаходяться усі разом. 

Нещодавно зірка головних танцювальних шоу країни поділився декількома архівними фотографіями й зазначив, що дуже мріє про мирне життя. В одному з кадрів Яма позував разом з усією родиною — дружиною Ліліаною, сином Леоном, батьками і племінником.

Далі Влад показав чорно-біле фото, на якому він цілував кохану дружину Ліліану. У підписі до публікації він зазначив:

“Але ж точнісінько такого вже не буде”.

Шлюб Влада Ями не пережив випробування

Насправді між подружжям все добре, сімейство Ями тримається разом. У наступній Instagram-історії Влад пояснив, що мав на увазі:

“Але може бути ще краще”, — написав хореограф, опублікувавши вже кольорове фото, на якому він піднімає келих шампанського.

Шлюб Влада Ями не пережив випробування

Окрім того, Яма зазначив, що дуже сумує за роботою в кадрі на “Танцях з зірками” і в програма “Твій день”, тож сподівається зовсім скоро повернутися до улюбленої справи.