“В Майамі краще, ніж в Україні”: Влад Яма звільнився та покидає Україну заради закордону — втратили хореографа?

Відомий український хореограф Влад Яма натякнув на нову поїздку до свого улюбленого місця — Флориди, де сім'я відпочиває кожного року. Усі деталі в статті.

Як відомо, найулюбленішим місцем Влада Ями на Землі є Флорида, куди він літає відпочивати разом з сім’єю кожного року. У родини хореографа є така традиція. Свій день народження Влад Яма зустрічає саме там. Як повідомляв зірка раніше, він не має наміру зраджувати цій традиції.

Влад Яма поїхав з родиною
Влад Яма звільнився та покидає Україну заради закордону

Влад Яма звільнився та покидає Україну заради закордону

Нещодавно на особистій сторінці Влада Ями в соціальній мережі Instagram з’явилася нова фотографія, яка була зроблена саме у цьому Штаті. Для того, щоб не виникало жодної плутаниці, хореограф навіть відмітив місце на мапі. Підписники знаменитості одразу зрозуміли, що таким чином він натякає на майбутню поїздку до Штатів, яка імовірніше за все буде реалізована вже наступного тижня.

Нагадуємо, що не так давно єдина перепона, яка могла виникнути на шляху Влада до Флориди була усунута. Так, впродовж шести місяців чоловік кожного дня виходив прямой ефір ранкової телепередачі “Твій день”, яку продюсує Єгор Гордєєв.

Влад Яма звільнився та покидає Україну заради закордону. Скріншот коментарів під публікацією зірки

Декілька днів тому стало відомо, що Влад покидає колектив проєкту, але причини цього рішення озвучені не були, як і ім’я людини, яка винесла це рішення. Судячи з того, що Влад Яма не заявив про те, що сам хоче піти, існує велика імовірність, що його звільнили. Тим паче, хореограф усе життя мріяв стати телеведучим, і навряд відмовився від цього за півроку непростої роботи на телебаченні.

Схожі статті