|
10.06.2022 23:25

Ольга Сумська застала чоловіка Віталія Борисюка в обіймах іншої: красуня міцно вчепилася в актора

Знаменита українська акторка Ольга Сумська показала, як її чоловік Віталій Борисюк обіймається з іншою. Дізнайтеся усі деталі в статті.

Відома українська акторка Ольга Сумська на початку війни поховала свою матір Ганну Іванівну, а сама рушила до Італії. Її чоловік Віталій Борисюк залишився в Україні, адже чоловіків не випускають за кордон.

Ольга Сумська застала чоловіка Віталія Борисюка в обіймах іншої

Втім, це не завадило зірковому подружжя окремо одне від одного допомагати українцям. І поки Ольга В’ячеславівна готувала в їдальні на Півдні Європи, її чоловік зосередився з поміччю під Києвом.

Зараз пара вже разом, і все робить спільними силами. Нещодавно акторка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відеоролик, на якому вони з Віталієм навідали жителів деокупаваного села.

Ольга Сумська застала чоловіка Віталія Борисюка в обіймах іншої. Скріншоти особистої сторінки зірки 

Так, родина привезла гуманітарну допомогу в населений пункт. Однак бабуся була настільки вражена побаченими зірками, що обійняла Борисюка, а потім поклала свою руку йому на грудну клітку і не забирала її до останнього.

Нагадуємо, що минулого року Ольга Сумська знову вийшла заміж за свого чоловіка Віталія Борисюка. Зіркове подружжя влаштувало пишне весілля. Свій вчинок вона пояснила досить просто: коли була молода, не могла дозволити собі весілля її мрій, тому погодилася на те, що вони з Віталієм могли потягнути фінансово.

Судячи з усього, криза у шлюбі, яка була у Ольги та Віталія далеко позаду і вони проживають новий період у стосунках. Адже раніше Віталія неодноразово бачили у компаніях студенток та юних серцеїдок.