|
12.06.2022 12:50

Михайло Заливако та переможниця Холостяка-11 Анна Богдан більше не разом: “Наші стосунки закінчилися”

Переможниця 11-го сезону романтичного шоу "Холостяк" Анна Богдан зізналася, що вони розійшлися з Михайлом Заливако. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Під час війни Анна Богдан та Михайло Заливако припинили тішити своїх підписників спільними кадрами. Зважаючи на велику кількість пар, які вирішили розійтися саме у такий непростий період, користувачі мережі почали підозрювати, що в Анни та екс-холостяка не все добре. І врешті-решт з’ясувалося, що їхні підозри були виправдані. Закохані дійсно прийняли рішення розійтися.

Михайло Заливако та переможниця Холостяка-11 Анна Богдан більше не разом

Так, нещодавно на особистій сторінці Анни Богдан в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, в якій вона розповіла про розрив з Михайлом.

Причини, яка послужила рішенню розірвати взаємини Богдан не вказала. Варто відмітити, що Михайло особливо і не взяв участі навіть у заяві про те, що їхні стосунки добігла кінця. Але немає сумніву, що Анна розповіла це з його згоди.

Варто відзначити, що перемогу Анні не пророкували. Глядачі вважали, що обраницею Михайло стане Юлії Бельченко. А колишня дружина депутата Богдана не користувалася популярністю і була відверто неодноразово розкритикована. Глядач зміг полюбити дівчину лише після того, як вона пішла з проекту та розповідала про себе на особистій сторінці в мережі Instagram. Вона змогла показати себе з іншої сторони і довести, що те, що відбувалося на екранах не завжди відповідало дійсності.

Імовірно, дуже скоро фанати пари дізнаються в пресі, що ж саме послужило розриву між молодими людьми, які виглядали настільки щасливими разом.