|
12.06.2022 20:53

45-річний Максим Галкін похизувався сталевим пресом на пляжі: робить усе, аби не втратити Аллу і її гроші

Комік і шоумен Максим Галкін поділився свіжими пляжними фото в особистому блозі. Наскільки чоловік Алли Пугачової підготувався до літнього сезону — читайте далі.

45-річний комедіант Максим Галкін і 73-річна артистка Алла Пугачова цього року святкуватимуть 11 річницю свого шлюбу, хоча їхнє кохання зародилося на декілька років раніше, не зважаючи на велику різницю у віці.

Зіркова пара виховує двійнят: сина Гарі й дочку Лізу. Щоб відчути щастя батьківства сімейство звернулося до послуг сурогатної матері, оскільки здоров’я Примадонни не дозволяло їй самостійно виносити та народили дитину.

Алла Пугачова і Максим Галкін

Зараз Максим і Алла разом з дітьми переїхали до сонячного Ізраїлю, оскільки були незгодні з політикою росії щодо України. Обидва артисти засудили війну та злочини, які чинять росіяни та нашій території. У ЗМІ відразу почала з’являтися інформація, що через цю позицію Пугачова і Галкін залишилися на батьківщині без роботи. Однак сам комік після переїзду декілька разів анонсував шоу в Ізраїлі та виступи в інших країнах, тож зіркове подружжя запевняє — без коштів вони не залишаться.

Окрім того, Максим і Алла встигають за кордоном не лише працювати, а й відпочивати. У своєму особистому блозі, за яким зараз слідкують 9,5 мільйонів користувачів мережі, Галкін опублікував фото з пляжу:

“Кубиків ще немає, кульки намітилися”, — пожартував Максим щодо своєї фігури.

Однак його прихильники не погодилися й залишили актору в коментарях безліч компліментів:

  • “Шикарний! Відпочинок на користь, що означає кохана жінка й діти поряд. Успіхів вам, Максиме”;
  • “Ви в шикарній формі і країні”;
  • “Максиме, ви класна людина, саме з великої літери”;
  • “Красень який! Алла Борисівна щаслива жінка”;
  • “Молодець! Тримаєте себе у хорошій формі”, — пишуть користувачі мережі.