|
14.06.2022 20:10

Олег Винник більше не повернеться до України? Повелитель вовчиць збирається на гастролі: “Залишуся в Європі”

Фанати відомого українського співака Олега Винника хвилюються, що він більше не повернеться до України, в якій триває війна. Дізнайтеся, що відомо про місцезнаходження артиста.

Олега Винника називають повелителем вовчиць, а його шанувальниць – вовчицями. Все через назву головного хіта співака, який не залишив байдужими численних слухачів. Та якщо до війни героєм нашої сьогоднішньої статті пишалися, то зараз певна частина фанаток розчарована його раптовим зникненням з інфополя.

З початком війни росії проти України Винник виклав у соціальних мережах лише кілька публікацій, останню з яких ще на Великдень.

Олег Винник більше не повернеться до України?

Куди артист зник і чому не виходить на зв’язок – загадка навіть для його зіркових колег. Маша Єфросініна і Ольга Полякова, з якою Олег не так давно записав дуетну пісню, у своєму шоу “Дорослі дівчата” обговорювали, що про нього наразі дійсно нічого не чути.

Віддані вовчиці у коментарях до дописів Винника в Інстаграмі припускають, що він може бути або на службі у складі тероборони, або відсиджуватися в Німеччині, де має нерухомість.

Олег Винник сховався разом з Таюне. Скріншот коментарів під публікацією співака

Версія про “німецькі канікули” артиста цілком ймовірна, оскільки у вільному доступі знайшлися афіші його майбутніх концертів. Так, тур “Безумна любов” з 2021 року через пандемію був перенесений на осінь 2022-го, як повідомляється на сайті biletkartina.tv.

Афіша європейського туру Олега Винника 2022
Афіша європейського туру Олега Винника 2022

Особисто Олег не коментував свій європейський тур, так само як і його бек-вокалістка Таюне, яку називають таємною дружиною повелителя вовчиць, тож в мережі Виннику вже пропонують бути прямолінійним:

“А чого не напишете вже: “Залишуся в Європі”. І від вас вже відчепилися б”.

Олег Винник більше не повернеться до України?

Все про зникнення співака на YouTube-каналі “Одна минута”: