|
14.06.2022 22:29

Як виглядає таємничий син Алли Мазур, якого вона народила після 40: головний чоловік у житті телеведучої

56-річна зірка Телевізійної Служби Новин самостійно виховує сина Артема. Як зараз виглядає та чим займається головна опора теледіви — дивіться далі.

Аллу Мазур можна назвати однією з символів вітчизняного телебачення — на “Плюсах” вона працює вже понад 25 років і вважається старожилкою ТСН. Окрім того, Мазур являється абсолютною рекордсменкою з отримання професійних нагород — в її колекції вісім статуеток премії “Телетріумф”.

Якщо за розвитком кар’єри Мазур уся країна спостерігає буквально у прямому ефірі, то ось тема особистого життя всі роки залишалася таємничою. 56-річна журналістка ретельно приховує будь-які факти особистого і делікатно уникає відповідей на питання під час інтерв’ю.

У 2013-му у віці 42 років Мазур народила сина Артема. Батька свого первістка телеведуча ретельно приховує. Все, що вона розповіла про таємничого чоловіка — він не олігарх і не депутат. Також, за словами Мазур, вона виховує сина самостійно, тож можна зробити висновок, що на даний момент жінка розійшлася з батьком дитини.

Як виглядає син Алли Мазур

Зірка ТСН декілька років тому показала фото Артема — хлопець обожнює кататися на самокаті та робити різні трюки. На даний момент це головне хобі підлітка. Мазур доволі рідко розповідає про свого сина, адже за її словами, у нього зараз такий вік, коли йому просто не хочеться фотографуватися та бути публічним, вона сама поважає це рішення хлопця. 

Як виглядає син Алли Мазур

Телеведуча також зізнавалася, що між нею та Артемом часом виникають суперечки, адже зараз він у доволі непростому віці, але Алла додає — вона була готова до цього періоду. Також вони разом обожнюють переглядати старі фотографії — син журналістам постійно згадує приємні моменти з дитинства, що приємно тішить його маму.

Як виглядає син Алли Мазур