56-річна Алла Мазур вперше перейшла на російську мову та пояснила росіянам, як зупинити війну: “Вона прийде у ваш дім”

У себе в Інстаграмі Мазур звернулася до росіян і росіянок, аби вони не мовчали та нарешті розкрили очі - війна торкнеться кожного.

Відома українська телеведуча Алла Мазур не збирається мовчати, як і більшість інших публічних людей України. Зірка пояснила росіянам, яке на них чекає майбутнє.
Алла Мазур доєдналася до своїх зіркових колег, які намагаються достукатися до росіян, що досі вірять у добрі наміри Путіна врятувати російськомовне населення України від радикально налаштованого україномовного, попри величезну кількість постраждалих, кадри з руйнуваннями жилих районів міст нашої країни, зверненнями полонених російських військових. Президент РФ розв’язав повномасштабну війну проти миролюбного українського народу, який не заслуговує на те, що зараз коїться.

У себе в Інстаграмі Мазур звернулася до росіян і росіянок, аби вони не мовчали та нарешті розкрили очі – війна торкнеться кожного. Телеведуча навмисне зробила допис російською мовою, нижче український переклад:
“24 лютого Росія почала війну проти України. Росіяни, це і ваша війна, від якої вже страждає і буде страждати ваше мирне населення: попереду безробіття, злидні та міжнародна ізоляція.

Коли оголосять мобілізацію, ваших чоловіків заберуть на війну в Україну, де їх ніхто не чекає, де вони виконуватимуть накази стріляти по жилим районам і, скоріше за все, зустрінуть свою смерть. Але ви про це навіть не дізнаєтеся, адже російський уряд приховує результати війни та хоче, щоб ви продовжували покірно мовчати. Якщо ви не зупините цю війну зараз, завтра вона прийде у ваш дім та знищить життя ваших дітей. Але ви в силах це змінити. Не мовчіть!”, – пише Алла.

Схожі статті