|
15.06.2022 19:29

Коханець Дорофєєвої зробив Дантеса двічі батьком: як виглядають діти Даші Кацуріної, у яких тепер новий тато

Колишнього чоловіка Дорофєєвої Володимира Дантеса підозрюють у романі з дружиною нового коханця Наді Михайла Кацуріна, яка вже має двох дітей.

Пару Дантеса і Дорофєєвої шанувальники вважали однією з найміцніших в українському шоу-бізнесі, допоки в березні 2022-го незабаром після початку повномасштабної війни зірки не повідомили про розлучення після шести років подружнього життя. Як зізналося екс-подружжя, вони вже давно були не разом, але не могли знайти влучний момент, аби про це розповісти.

Незабаром після них публічно про своє розставання повідомили київські ресторатори Михайло і Дар’я Кацуріни. Вони – близькі друзі Наді та Володимира, що робить цю історію справжньою Санта-Барбарою з любовним чотирикутником.

Коханець Дорофєєвої Кацурін зробив Дантеса двічі батьком

Справа в тому, що папараці застали Дорофєєву на доволі романтичній прогулянці з Кацуріним. Даша трохи згодом внесла ясність у причини розлучення з Мішею та на своїй сторінці в Інстаграм написала:

“Повномасштабна війна у твоїй країні, зрада і розлучення з двома дітьми – це важко”.

Та схоже, Кацуріна знайшла втіху в компанії Дантеса. Фанати вже неодноразово помічали за їхніми публікаціями в соцмережах, як часто вони проводять час разом. Публіка впевнена, що молоді люди буквально “обмінялися” партнерами. І якщо це дійсно так, то екс-чоловік Дорофєєвої одразу став двічі батьком.

Як виглядають діти Даші Кацуріної, у яких тепер новий тато

У шлюбі українських рестораторів народилося двоє дітей – дочка Олександра та син Іван. Молодшому скоро виповниться лише рік. Чи стане Дантес для них другим татом – питання часу.

Коханець Дорофєєвої Кацурін зробив Дантеса двічі батьком
Коханець Дорофєєвої Кацурін зробив Дантеса двічі батьком