Колишній чоловік Наді Дорофєєвої Дантес вперше прокоментував її роман з Кацуріним: “Пішла від мене до нього”

Колишній чоловік відомої української співачки Наді Дорофєєвої вперше розповів, як ставиться до нових стосунків зірки. Усі деталі в нашій статті.

Декілька тижнів тому зіркова пара Володимир Дантес та Надя Дорофеєва сколихнула мережу зі знанням про те, що вони фізично вже не чоловік і дружина. Пара поки що не розлучається офіційно, але кінець їхнім стосункам вже настав.

Одразу після новини про розрив до мережі потрапили кадри, на яких Надя знаходиться в обіймах відомого українського ресторатора Міши Кацуріна.

Колишній чоловік Наді Дорофєєвої Дантес вперше прокоментував її роман з Кацуріним

Володимир Дантес не посоромився і публічно благословив екс-дружину Надю Дорофєєву
Колишній чоловік Наді Дорофєєвої Дантес вперше прокоментував її роман з Кацуріним

Молоді люди поки що не підтверджували свій роман, але Володимир Дантес вже поквапився прокоментувати ці плітки. Зокрема він зазначив, що його дружина не покидала його заради іншого.

“Я не лізу в особисте життя Наді. Але розставимо крапки: вона точно не пішла від мене до нього. А якщо вони будуть разом, то круто, це теж вибір. А я тоді придивлюся до Даші”, – резюмував музикант.

Необхідно відзначити, що дійсно нещодавно артист публікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри з колишньою дружиною Михайла Кацуріна, що остаточно заплуталась фанатів. Але так чи інакше, жоден з зірок поки що не підтверджує романтичних стосунків.

“Кожен з нас хоче кохання. Я тільки буду радий, якщо у неї все буде добре. Доросла дівчинка сама вирішить, хто з нею має бути. Я теж хочу нових стосунків, а хто не хоче?”, – прокоментував музикант в інтерв’ю Сніданку з 1+1.

Варто відзначити, що Володимир та Надя насправді розсталися давно, але нещодавно зрозуміли, що тягнути з зізнанням більше не можна.

Схожі статті