Чи повернеться колись Дзідзьо і чому він цього не хоче? Плани співака вийшли назовні: “Будуть інші часи”

2 роки тому Михайло Хома повідомив про те, що ставить на паузу сценічну діяльність його персонажа Дзідзьо. Увесь цей час артист виступав під своїм справжнім ім'ям з доволі серйозною програмою.

Свою популярність та любов публіки Михайло Хома здобув завдяки персонажу Дзідзьо. Колись образ веселого та запального дідуся допомагав йому розвивати улюбленець публіки Кузьма Скрябін. Тому зовсім не дивно, що він дуже швидко став знаменитим.

10 років наполегливої праці, думок лише про круту сценічну карʼєру, і ось Михайло на висоті. Однак наступив на простий 2022-й, і артиста заявив, що не буде виступати зі своєю розважальною програмою.

DZIDZIO розповів, чим зумовлена пауза у його сценічній діяльності

Дзідзьо відгуляв гучне весілля у Львові
DZIDZIO розповів, чим зумовлена пауза у його сценічній діяльності

Це зовсім не означало, що артист взагалі припиняє давати концерти, просто настала пора серйозного репертуару. Але сам же співак зізнався, що коли виходить на сцену, то в нього дуже просять пісні Дзідзьо, які піднімають настрій і допомагають забути про сувору реальність.

Нещодавно Михайло Ясинський висловився на рахунок повернення даного персонажа на сцену, і поділився думкою, чи є взагалі така можливість, що він знову буде з нами.

“Я думаю, що Михайло відчуває певний момент у своєму житті, коли він робить те, про що він завжди мріяв. А він мріяв бути співаком, справжнім співаком, в нього потужний голос. Він, наскільки мені відомо, не має освіти спеціальної музичної, а має надзвичайний природний голос. Михайло зараз ним насолоджується і робить дуже велику справу цим голосом”, – прокоментував Ясинський в інтерв’ю Славі Дьоміну.

Так, Михайло вважає, що насправді ми ще побачимо запального дідуся на сцені, але станеться це тоді, коли в країні будуть розташовуючі для цього часи, а найближчим часом це неможливо.

Але зараз Михайло активно допомагає своїй колишній дружині Славії досягти популярності та побудувати музичну кар’єру. Можливо, з цього також вийде щось якісне та круте. Принаймні, Ярослава активно працює над цим і вже стає все відомішою.

Схожі статті

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.