Онук Софії Ротару не лише багатий, а ще й диявольськи гарний: як він виглядає і чим займається (ФОТО)

Відомо, що онук Софії Ротару наразі не перебуває в Україні та змінив свій зовнішній образ: як виглядає Анатолій Євдокименко та чим зараз займається?

Анатолій Євдокименко, онук знаменитої української співачки Софії Ротару, який здійснив втечу з України після початку повномасштабного вторгнення, останнім часом активно веде свій блог, де ділиться музикою та свіжими фотографіями. Нещодавно він опублікував нові знімки на своїй сторінці в Instagram, де можна побачити, що він радикально змінив свій зовнішній вигляд.

Софія Ротару показала, як виглядає її онук та чим займається. Фото з Instagram @shmn
Софія Ротару показала, як виглядає її онук та чим займається. Фото з Instagram @shmn

Схоже, що Анатолій відпустив своє довге волосся і зачепив їх ззаду, а також вирішив відростити щетину на обличчі. Ці зміни, безумовно, привернули увагу його прихильників та шанувальників.

Софія Ротару показала, як виглядає її онук та чим займається. Фото з Instagram @shmn
Софія Ротару показала, як виглядає її онук та чим займається. Фото з Instagram @shmn

Після втечі з України, Анатолій Євдокименко утримував своє місцезнаходження в секреті. Однак, в грудні 2022 року він дав інтерв’юта розповів про музичну творчість, а також поділився своїми поглядами на мистецтво та життя.

Зважаючи на його активність в соціальних мережах та в музичній сфері, можна припустити, що Анатолій Євдокименко продовжує розвиватися як музикант і ділиться своїми творчими досягненнями. Анатолій відомий під псевдонімом SHMN. Соціальні мережі, особливо Instagram, стали для Євдокименка майданчиком для спілкування зі своїми прихильниками. Зі знаменитим SHMN знайомі близько 19 тисяч людей.

Софія Ротару показала, як виглядає її онук та чим займається
Софія Ротару показала, як виглядає її онук та чим займається

Проте життя Євдокименка було далеко не лише про музику. У 2022 році він втік з України до Молдови, щоб розпочати нове життя. На жаль, його спроба не залишилася непоміченою, і він разом із своїм батьком був затриманий 7 березня в Могильові-Подільському, коли намагався незаконно перетнути кордон.

Після затримання Євдокименко тимчасово зник з радарів. Але коли всі вже майже забули про нього, на своєму блозі він знову відзначився та опублікував фотографії, на яких можна побачити Ейфелеву вежу, що викликало хвилю питань та припущень щодо його подальшого місця перебування та обставин виїзду з України.

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?