Власним житлом досі не обзавелася: з’ясувалося, що екс-дружина Узелкова Марина Боржемська знімає квартиру

Відома українська тренерка та спортсменка Марина Боржемська зізналася, чому досі вимушена орендувати квартиру, і як так сталося, що в неї немає власного житла.

Здавалося, що після розлучення у колишніх немає так багато тем для обговорення, щоб була можливість розтягнути інформаційну повістку на багато років. І тим не менш, у В’ячеслава Узелкова та Марини Боржемської це вийшло. Здебільшого ініціатором скандалів в мережі був саме спортсмен.

Зазвичай його хвилювало дві теми: він вважав, що колишня дружина налаштовує дітей проти нього, а сам тим часом не міг її забути і зізнався, що досі кохає і хоче повернути.

Марина здебільшого була вимушена відповідати на випади екс-чоловіка, адже мова йшла про її репутацію, яка може вплинути на доходи і вельми негативно.

Марина Боржемська зізналася, що орендує квартиру та розповіла чому

42-річна Марина Боржемська-Узелкова показала життя після розлучення
Марина Боржемська зізналася, що орендує квартиру та розповіла чому

На даний момент боксер відновлюється після складної операції, адже нещодавно він отримав інвалідність, а також пройшов через непросту хірургічну маніпуляцію, яка вимагає дуже довгої реабілітації.

Тим часом Марина продовжує розвиватися, налагоджувати особисте життя та рухатися разом з дітьми вперед. Зокрема, В’ячеслав скаржився, що спадкоємці навіть не поцікавилися його станом здоров’я. Марина дану інформацію не коментувала.

Зате в останньому інтерв’ю вона розповіла про свої витрати та доходи. Основні гроші Марині приносять програми схуднення і реклама в Instagram. Для утримання родини фітнес-тренерці потрібно близько чотирьох тисяч доларів, але її заробіток відрізняється від місяця до місяця.

Витрачає Боржемська на оренду квартири, школу для дітей, харчування, косметолога та оплату кредиту за машину. Чи планує спортсменка все ж таки придбати власну квартиру достоменно невідомо, адже вона поки що не ділиться планами.

Але цілком імовірно, що тренерка може робити ставку, наприклад, на особисте життя. Адже нещодавно вона зізнавалася, що все ж таки ходить на побачення, і в її житті з’являються достойні чоловіки.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.