|
16.06.2022 12:45

37-річна Тіна Кароль показала округлий живіт та сколихнула мережу новиною: “Малюк в животику надихає дуже”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль сколихнула мережу можливою вагітністю. Детальніше про цікаве положення поп-діви вітчизняної естради у нашій статті.

Тіна Кароль після смерті свого чоловіка Євгена Огіра тримає особисте життя за сімома замками. Ставши вдовою, артистка довго вчилася жити по-новому – сама, без коханого і з маленьким сином. За ці дев’ять років зіркова красуня не представила публіці жодного обранця, який би втамував її тугу за Євгеном, хоча тривалий час їй приписували роман з молдавським артистом Даном Баланом.

Знаменитості не коментували свої стосунки, лише підігріваючи інтерес публіки до цієї теми. Натомість Тіна поступово почала змінювати сумний репертуар, а в інтерв’ю заговорила про мрії стати мамою вдруге.

Тіна Кароль вагітна?

На одній з фан-сторінок Тіни Кароль в Інстаграмі коментатори жваво обговорюють фото, на якому поп-діва позує у шовковій сукні-ночнушці, з-під якої можна розгледіти невеличкий животик.

Тіна Кароль показала округлий живіт та сколихнула мережу новиною

Чи то справа у ракурсі, чи то має місце цікаве положення зірки – залишається здогадуватися, однак коментарі говорять самі за себе:

  • “Тіна 100% вагітна. Мабуть, малюк в животику надихає її дуже. Тим більше вона казала, що хоче мамою стати”;
  • “Сьогодні вагітна, завтра ні, головне бути в процесі”.
Тіна Кароль показала округлий живіт та сколихнула мережу новиною

При цьому сама Кароль не приховує своєї схильності до зайвої ваги, попри регулярну фізичну активність. Не виключено, що животик – результат щільного обіду, але фанати сподіваються, що у Веніаміна незабаром з’явиться молодший братик або сестричка.

Більше цікавого про особисте життя Тіни Кароль в наступному відео: