|
16.06.2022 23:57

Як виглядає жінка, у якої Марічка Падалко відбила чоловіка: в мріях про дітей забула, що у Соболєва була сім’я

Відома українська телеведуча Марічка Падалко побудувала свою історію кохання на чужій сім'ї. Що саме сталося між нею та Єгором Соболєвим багато років тому?

Правдиву історію її кохання з чоловіком Єгором Соболєвим Марічка Падалко не розповідала вельми довго. Справа в тому, що їй було що приховувати, і наважилася на чесну розповідь вона лише роками згодом.

Як виглядає колишня дружина чоловіка Марічки Падалко Єгора Соболєва

Як виглядає колишня дружина чоловіка Падалко

Так, на момент знайомства Марічки та її майбутнього чоловіка Соболєва обидва були в стосунках. Втім, це не завадило їм вступити у роман. Про вчинок Падалко не знали навіть її батьки, і лише бабусі вона повідала про своє кохання та сподівання.

Як виглядає колишня дружина чоловіка Падалко. Єгор Соболєв та Анна Цуканова

Бабуся підтримала телеведучу і дуже скоро пара стала зустрічатися офіційно, позбувшись усіх перепон. Навіть зараз телеведуча з любов’ю згадує про свою бабусю, яка єдина знала та берегла її великий секрет. Важливу роль у розповіді Марічки грає бажання стати матір’ю. Мовляв, Соболєв також дуже хотів дітей.

Однак, у народного депутата на той час вже була одна донька Аліса від шлюбу з Анною Цукановою. Дівчина активно проводить час з родиною батька, а її мати свого часу навіть допомогла Марічці познайомитися з батьками Єгора та справити на них враження.

Нагадуємо, зараз Єгор Соболєв захищає Україну, а у зв’язку з побаченим, посварився зі своїми батьками з російської федерації. Депутату не вдалося донести до літніх людей, що його родину дійсно можуть вбити. Ця розповідь стала відповіддю Єгора на численні звинувачення у роботі на росію. Адже він був громадянином цієї країни, з невідомих причин змінив прізвище, а його батько має пряме відношення до російської армії.