“В житті такого не робила”: телеведуча Марічка Падалко вперше за всю кар’єру вийшла в ефір без макіяжу

Улюблена багатьма телеглядачами українська ведуча Марічка Падалко вперше за 20 років роботи на ТБ вийшла в прямий ефір без макіяжу.

16 червня в усьому світі відзначається День природної жіночої краси. Телеведучі каналу 1+1 влаштували своєрідний флеш-моб, який підтримала і Марічка Падалко.

Так, в ранковому випуску інформаційної програми ТСН героїня нашої сьогоднішньої статті з’явилася перед камерами без грама косметики на обличчі, про що вона вже розповіла своїм підписникам в соціальних мережах.

“Мої колеги зі “Сніданку з 1+1″ розкрутили мене просто в ефірі на появу у випуску ТСН з чистим обличчям до Дня природної краси, який сьогодні відзначають у світі. Я б, напевно, на це не погодилася, якби запропонували працювати без макіяжу напередодні. Я в житті такого не робила на ТБ. А тут не було часу думати. Результат на обличчі, як то кажуть”, – написала Марічка.

Коментатори похвалили Падалко за сміливість та обсипали телезірку компліментами. Більшість навіть відзначили, що в такому вигляді Марічка їм подобається більше:

  • “Ви неймовірно гарна, навіть без макіяжу”;
  • “Якби не прочитала, різниці б не побачила”;
  • “Ви надихаєте багатьох жінок!”;
  • “Без макіяжу навіть молодше виглядаєте”;
  • “Довго придивлялася до фото, щоб зрозуміти, де ви без макіяжу. Виглядаєте чудово!”;
  • “Ви красива і без тієї штукатурки”, – захоплюються фанати.
Марічка Падалко у студії
Марічка Падалко у студії ТСН

Варто відзначити, що грим на телебаченні є невід’ємною частиною роботи, оскільки світлові прилади і камера фактично “з’їдають” всі фарби на обличчі. При цьому зірки 1+1 хочуть донести до жінок, що природна краса по-своєму прекрасна і теж дуже подобається чоловікам.

Схожі статті