“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

Відомий український виконавець Віталій Козловський після початку повномасштабної війни був призваний на військову службу. Чоловік на передовій захищає нашу країну. Нещодавно, він приголомшив шанувальників новиною про вагітну дружину. І за декілька тижнів, обраниця воїна народила йому сина.

Віталій Козловський з Дружиною
Віталій Козловський з Дружиною

Певний час, Козловський перебував у Києві, поряд з жінкою та дитиною. Він насолоджувався компанією рідних та допомагав дружині з новонародженим. Крім того, Віталій не забував про шанувальників, які з цікавістю чекали на нові звістки від родини. Тому, співак періодично публікував спільні з сім’єю знімки у фотоблозі.

Проте, насолодитися радощами батьківства у Віталія було не так багато часу. У своєму Instagram чоловік повідомив, що повертається на фронт. Йому довелося залишити дружину з новонародженим Оскаром. Чоловік зізнається, що повернення на передову йому дається складно, але він підбадьорює себе думками про родину.

“Пишу і реву…Що зі мною? Надто став сентиментальним. Рахую години, хвилини, щоб нарешті обійняти рідних”, – написав Віталій.

Козловському довелося покинути дружину та новонародженого сина
Козловському довелося покинути дружину та новонародженого сина

За словами виконавця, йому пощастило побути трохи часу вдома. Він зміг присвятити себе рідним та побачити як розвивається його синочок. Козловський побачив його першу усмішку та дитяче “агу”.

Обраниця виконавця Юлія Бакуменко не залишилася осторонь. Жінка ніжно прокоментувала допис чоловіка та зазначила, що вони з Оскаром будуть з нетерпінням чекати на повернення татка.

“Татусю, дуже-дуже чекаємо вдома”, – прокоментувала допис Юлія.

Віталій Козловський розповів, чому йому довелося залишити родину
Віталій Козловський розповів, чому йому довелося залишити родину

Нагадаємо, Козловський освідчився коханій, коли та вже була при надії. Це сталося несподівано, прямо на кухні їх житла. Чоловік навіть не підготував обручку, але для Юлії це була неважливим. Пара побралася 29 грудня.

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.