“Я повикидала всі його подарунки”: Злата Огнєвіч зізналася, як реально ставиться зараз до Андрія Задворного

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила неочікуваним зізнанням про свої стосунки з Андрієм за двор ним. Артистка вперше розповіла, як все було.

Злата Огнєвіч ніколи не робила з особистого життя піар-компанію, і хоча всі її пісні про почуття, про любов та довіру, вона ніколи не намагалася надати обличчя певної людини своїм композиціям.

Тому її скандал з Андрієм Задворним набув величезного масштабу, адже публіка зовсім не очікувала, що між бізнесменом та співачкою станеться дещо подібне.

Злата Огнєвіч назвала причину розставання з Андрієм Задворним

Огнєвіч розповіла причину розриву з Задворним
Злата Огнєвіч назвала причину розставання з Андрієм Задворним

З тих пір пройшло 2 роки. Андрій вже перебував у стосунках з іншими жінками, Злата тим часом говорила про те, що взяла тривалу паузу, аби перезавантажитися та попрацювати над собою. Про її нові романи нічого невідомо, але Злата запевняє, що не говорить через це тому, що поки немає нічого серйозного.

І лише нещодавно вона дала інтерв’ю, в якому вперше розповіла все як на духу про те, що відбувалося між нею та Андрієм. За її словами, причина за котрої все сталося — це невпевненість Андрія, який нібито прийшов за піаром, але постійно знаходився під владою сумнівів.

“Я повикидала всі його подарунки й взагалі всі речі, які мене з ним пов’язували. У той самий вечір. Порозривала. Поплакала. Видалила всю переписку. За два дні знищила все”

При цьому Злата запевняє, що не вважає свого екс-обранця поганою людиною. Мовляв, в нього була причина чинити так, як він вчинив, і вона хоча і ображена, але не переносить свої образи на особистість чоловіка.

“Він просто на той момент був невпевнений. Я не думаю, що він пішов тільки заради піару і тільки заради піару дійшов до фіналу, щоб бути обранцем, бо він бачив, що мені щиро подобається”

Нагадуємо, що раніше Злата зізнавалася, що обрала Андрія через те, що він здавався емоційно недоступним, і це нібито її підкорила. Пізніше вона зрозуміла, що це було її головнішою помилкою, адже вона завжди відчувала симпатію до холодних чоловіків.

Схожі статті

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.

Андрій Данилко розповів про своє весілля та зробив неймовірне зізнання про наречену: “Дуже трепетний момент”

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко вперше розповів про своє весілля та зізнався, яким його бачить. Що очікує на наречену артиста?

Позитив зізнався, що стане батьком та розсекретив, хто подарує йому первістка: “Найкращий друг та мотиватор”

Довгий час про особисте життя відомого українського виконавця Позитива нічого не було чути. Чоловік уникав питань про романтичні стосунки. Проте, настав час і він розповів правду.

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?