“Чарівні, як і батьки”: Світлана Тарабарова показала одразу всіх своїх дітей – молодшій уже виповнився рік

У багатодітній родині співачки Світлани Тарабарової відзначили перший День народження молодшої доньки Поліни. Як пройшло свято? І що найбільше обговорювали у мережі.

Співачка Світлана Тарабарова, крім творчості, дуже докладно розповідає в Instagram про своє особисте життя. У мікроблозі артистки можна побачити багато фотографій із чоловіком Олексієм Бондарем, знаменитою подругою та кумою Соломією Вітвицькою, а також милі кадри з дітьми.

Фотографії Світлани Тарабарової в Instagram
Фотографії Світлани Тарабарової в Instagram

Так, напередодні у родині Світлани пройшла важлива подія – її молодшій дочці Поліні виповнився один рік. 19 квітня співачка присвятила маленькій іменинниці зворушливий пост та оприлюднила архівне відео, на якому було знято всі важливі події у житті малюка – кадри з пологового будинку, а також її досягнення за перший рік життя.

Трохи згодом Тарабарова показала, як проходило саме торжество. На кадрах можна побачити щасливу маму з трьома дітьми. Дочки – Марія І Поліна були одягнені в однакові сукні з квітковим принтом із рукавами-ліхтариками та пишними спідницями. Доповнили образ милі білі віночки. Старший син Іван був одягнений у штани та лляну сорочку в тон нарядів сестер. Цього дня для маленької Поліни приготували святковий торт, а дитячу кімнату оздобили повітряними кулями. Судячи з відео, урочистість проходила із теплою сімейною обстановкою.

“І хай завжди тобі світитиме тепле сонце. Будь щасливою, крихітка Поля”, – написала Світлана.

Як тільки ролик з’явився в Мережі, його відразу почали обговорювати. Багато шанувальників звернули увагу на вбрання дітей Тарабарової. Особливо вразили сукні дівчаток.

“Боже, які сукні”, “Підкажіть будь ласка, де Ви придбали такі сукні для дівчаток”, “Принцеси”, “Сукні гарні. Вітаю”, “Які Мілі і сукнею”, “Боже, які чарівні”,- писали у коментарях.

Нагадаємо, що 19 квітня 2023 року популярна українська співачка Світлана Тарабарова втретє стала мамою. У повідомленні співачка вказала, що дочка народилася зріст – 54 см, а її вага склала – 3, 8 кг. У родині росте ще двоє дітей – 5-річний син Іван та 3-річна донька Марія.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?