|
21.06.2022 17:53

Камалія зізналася в почуттях до вусатого кавалера і поринула в його обійми: поки чоловік Захур не дивиться

Знаменита українська співачка Камалія вразила зізнанням в почуттях до іншого відомого артиста, який славиться своєю любов'ю до вродливих жінок.

Історія кохання найбагатшої співачки в Україні Камалії та її чоловіка, пакистано-британського мільярдера Мохаммада Захура настільки дивовижна, що важко уявити, ніби співачка може обрати когось іншого. Артистка відкрито демонструє свої почуття до бізнесмена, а він радіє з кожної витівки зірки.

Камалія зізналася в почуттях до вусатого кавалера і поринула в його обійми

Камалія зізналася в почуттях до вусатого кавалера і поринула в його обійми

Варто відмітити, що чоловік артистки на диво не ревнивий. Так, свого часу мільярдера навіть не збентежив той факт, що Камалія на свій день народження поцілувала у губи Філіпа Кіркорова прямо на очах у нього. Зірка наважилася на цей прояв почуттів до свого друга посеред сцени, після виступу.

Камалія поцілувала Філіпа Кіркорова в губи

Цікаво, що тепер дружбі, Камалії та Кіркорова наступив кінець, адже поп-король ніяк не відреагував на паніку зірки та страх війни. Він не тільки промовчав про війну, а навіть не підтримав подругу, ігноруючи її повідомлення.

Але не велика втрата, адже в артистки є багато інших зіркових друзів. Наприклад, ловелас Павло Зібров, який 21 червня святкує свій день народження. Зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram текст з привітаннями, які містили і зізнання у певних почуттях до співака, а також додала ніжне фото, на якому друзі обіймаються та дивляться в камеру.

Співачка не скупилася на теплі слова і привітала його у своєму стилі — емоційному та щирому. Напевно, артист ще не помітив повідомлення подруги, алже ніяк не відреагував на прояви любові та дружби до нього. Але немає сумнівів, що Павло Зібров відповість комарі взаємністю.