|
22.06.2022 13:55

Як виглядає біологічний батько доньки Святослава Вакарчука від першого шлюбу і хто він: впливова людина (ФОТО)

Знаменитий український музикант Святослав Вакарчук у шлюбі з екс-дружиною Лялею Фонарьовою виховував доньку Діану, для якої він не біологічний батько.

Святослав Вакарчук – дуже відома особистість в українському шоу-бізнесі, особисте життя якого викликає неабиякий інтерес у його численних фанатів. Втім, він не з тих зірок, хто ділиться сімейними подробицями на широкий загал.

Відомо, що більш ніж 20 років фронтмент гурту “Океан Ельзи” перебував у стосунках зі стилісткою Лялею Фонарьовою.

Як виглядає біологічний батько доньки Святослава Вакарчука від першого шлюбу

Спільних дітей у пари не з’явилося, але Вакарчук побудував дуже теплі відносини з падчеркою Діаною, до якої завжди ставився як до рідної і яку вдочерив.

Як виглядає біологічний батько доньки Святослава Вакарчука від першого шлюбу

Весь цей час музикант намагався оберігати приватне життя від ЗМІ та папараці, але у 2021-му сам підняв цю тему в інформаційному просторі та повідомив про розлучення з Фонарьовою, згодом після чого у нього народився син від іншої жінки.

Що відомо про біологічного батька доньки Вакарчука

Рідним батьком Діани є бізнесмен та перукар-стиліст Володимир Тарасюк. Саме від нього Ляля Фонарьова свого часу пішла до Святослава, незважаючи на несхвалення і нерозуміння її рішення громадськістю. Ось що з цього приводу казав відомий продюсер Євген Рибчинський:

“Дружина власника салонів, модного, перспективного і впливового стиліста. Коли Ляля пішла від Тарасюка до Вакарчука, багато хто пожав плечима, бо тоді це був дивний вибір”.

Як виглядає біологічний батько доньки Святослава Вакарчука від першого шлюбу

А дивний тому, що на той момент музична кар’єра Святослава тільки набирала обертів – він ще не мав популярності і статусу.

У студії Тарасюка створювалися сценічні образи Андрія Данилка, Ірини Білик, гуртів “Друга ріка”, “НеАнгели” і навіть “Океан Ельзи”.